[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pestii par sa nu creasca...Apoi dupa ceva timp mor  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Jimmi
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am si eu o problema in acvarii.Unii pesti par sa nu creasca...Raman la fel de mici si dupa mor...Prin Noiembrie am cumparat niste rasbora.4 dintre ei au crescut destul de mari si 1 a ramas la fel de mic pana acum 4 zile cand ala mic a decedat...La fel si la xifo..Masculul a ramas enorm de mic...Nu pare sa creasca deloc in comparatie cu femela...La fel si la black moly...Unul e imens celalalt e enorm de mic de cand l-am cumparat...Nu a crescut deloc deloc...Ii hranesc prea putin sau???E posibil sa aiba paraziti???Adica nu cred ca traiau asa mult daca aveau paraziti.Pe rasbora a aparut la ochi un fel de puf...Ca si mucegaiul pestilor...I-am facut tratament insa a doua zi era deja mort...

This message was edited 1 time. Last update was at 10/06/2017 15:35:34

Acvariul meu dupa aproape 1 an
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40263.page#p368472
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

din cate stiu,la majoritatea speciilor,masculii sunt mai mici sai mai frumos colorati.Si la mine a fost diferenta foarte mare intre mascul si femela la guppy..cred ca femela era de 2 ori cit el .. Eu unul cred ca ar fi vorba de hrana dar totusi nici asta nu pare a fi o problema.. in mediul natural nu stiu daca mananca atit de mult.Eu as cauta mai mult la necsitatile pestilor.. cit mai amanuntit adica chiar si chimia apei cu mai multe detalii,sa nu fie suprapopulare sau sa nu ai si alte specii care sunt incompatibil ca si caracter.. factori de stres... cred ca sunt mai multe chestii implicate sau.. cine stie..gena acelui peste.. dar cum zici tu, nu e singurul caz,nu stiu ca sa spun
cu puful.. nu stiu ce sa zic,sa nu fi fost o infectie fungica sau cum spunea colegul nostru @Pushkatu , pe un topic,sa nu fie mucegaiul pestilor.. dar asta nu pare sa fie asa agresiva...sa moara pestele pe o zi pe alta...
cred ca singura solutie e sa ai urmaresti cu atentie,sa faci teste la apa mai des sa vezi daca nu cumva bazinul e instabil...poate unul din colegi a avut aceasta problema si are freun raspuns sau o solutie..

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
Jimmi
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Poate din cauza ca peste era enorm de mic a murit asa rapid...Stiu ca cineva zicea aici pe forum ca pestii cresc enorm de repede...Adevarat dar observ ca nu toti...In mare parte am reusit sa mai donez din pestii incompatibili cum ar fi cele 2 ciclide.Nitratii si Nitritii au valori normale. + ca odata pe saptaman dozez NitrateMinus de la Tetra si pe test valoare Nitratilor arata ca este 0.

Acvariul meu dupa aproape 1 an
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/40263.page#p368472

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: