[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reef nr 3  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
ionut_dt
Senior member

IP:

[url]https://wts-online.ro/produs/sistem-osmoza-inversa-acvariu-in-linie-10-inch-100gpd/

Valeu!!! Ce s-au ieftinit instalatiile aste de osmoza .
Faza e ca eu am carcasa de la osmoza veche, Aquili. Credeti ca merita sa cumpar o instalatie ieftina sau sa cumpar ceva rezerve (filtre, menbrana) de calitate ? Vad ca au aparut zeci de variante .....

Eu acasa folosesc o instalatie de filtrare a apei ( KLC Aqua ) . Credeti ca merita sa montez osmoza dupa ea?
[Thumb - getrhgf.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 12/11/2025 22:27:04

Ionut Dumitrascu
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

1) Uneori chinezii ne surprind chiar placut cu lampile no name. Atentie la ventilator, ca e silentios (sau eu surd si nefasta obisnuita cu zgomotele), si daca se gripeaza nu-ti dai seama.
Bine, in primul an munceste fara probleme lampa, dar daca se buleste vreun led e jale, ca piese de schimb canci
2) Optiuni pentru osmoza erau si acum 10 ani, crede-ma. In locul tau as lua o instalatie separata pentru acvariu - daca-mi aduc aminte ai inundat baia la un moment dat…. Filtrele de la bucatarie sa ramana la locul lor, iar tu iti vezi de treaba ta la baie. Plus ca e mai usor sa lasi butoiul cu apa de osmoza in cada cat se umple si nu-ti mai bati capul cu inundatia.
Ti-am mai zis ca eu am avut instalatia sub chiuveta din baie si butoiul de 40 de litri statea in cada. Dadeam drumul la ursarie la 12, cand ma bagam la somn, iar la 6 dimineata o opream. Nici nu stia nefasta ca au curs 10 litri pe langa

This message was edited 1 time. Last update was at 13/11/2025 08:11:56

Mama prostilor e mereu gravida!
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Ce-a facut prapaditul, a umplut baia de apa? Ce fraer
Eu am umplut sufrageria..

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson