Salutare, cum microbul acesta nu dispare asa usor, m-am gandit la un acvariu micut 25-30L max cu un betta sau 2, sau alt tip de pesti.
Ca filtru as vrea unul hang-on, sa vad ce gasesc, ar fi interesant sa aud noaptea gen zgomotul de cascada.
In zona de plante, as vrea plante easy, asa ca daca sunt prin Constanta oameni care nu au ce face cu plantele si arunca, sa se gandeasca si la mine, plante cu frunza lunga, scurta, sa aiba unde sa se ascunda vietatea.
Acum urmatoarea intrebare, daca am destul de multe plante, creez refugiu, gen o mica grota, sau o nuca de cocos, sau un smoc de plante sau radacini, pot sa tin o femela si un mascul de betta?
Am tot citit ca nu se pot tine 2 in acvariu doar separati, ma gandesc ca daca le creez refugiu, ascunzisuri ar putea sa stea 2 si sa iasa doar cand au chef de "hotzaiala"
Tot asa am mai citit ca le-ar trebuii o coloana de apa de max 15 cm, stiu ca traiesc in ape cu adancime mica. Ce spuneti?
La substrat m-am gandit la ceva cum e la ei in natura, nisip si ceva apa mai inchisa la culoare, niste radacini, iluminat o lampa de birou cu un bec eco de 10w.
Stie cineva din Constanta unde pot sa imi fac un acvariu de 25-30L? Dimensiunile sunt undeva pe la 50L x 25l x 25h, nu as vrea sa fie cub, prefer mai lung, coloana mai mica de apa, ca sa pot sa ma desfasor cu decorul, sunt ok dimensiunile la care m-am gandit?
Restul o sa mai scriu pe parcurs, depinde de cum evolueaza lucrurile.
This message was edited 1 time. Last update was at 05/09/2016 15:36:58
|