[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Valva antiretur!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
mihai20005
Member

IP:

Stie cineva cum arata o astfel de valva si mai ales de unde o pot cumpara ? Eventual un magazin online, ca pe la petshop slabe sanse, nu de alta dar nu mai vreau inca o balta in casa din cauza instalatiei de CO2 .

"In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc"
[Yahoo!]
sydney
Member
[Avatar]

IP:

mihai20005 wrote:Stie cineva cum arata o astfel de valva si mai ales de unde o pot cumpara ? Eventual un magazin online, ca pe la petshop slabe sanse, nu de alta dar nu mai vreau inca o balta in casa din cauza instalatiei de CO2 .

Da-i pm lui g.g., eu mi-am luat luna trecuta de la el valve antiretur si furtun, ambele rezistente la CO2, ca nici eu n-am gasit la pet shop-urile locale.

Îmi oglindesc sufletul în acvariu.
manex
Member

IP:

eu am gasit valva antiretur la un pet shop de pe camil ressu daca nu ma insel, in apropiere de piata trapezului. magazinul mi s-a parut foarte bine aprovizionat. pesti mai deosebiti, plante....
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

sydney wrote:Da-i pm lui g.g., eu mi-am luat luna trecuta de la el valve antiretur si furtun, ambele rezistente la CO2
Cred ca asta-i singura sursa de valva anti-retur pentru CO2.
Valvele anti-retur pentru aer (astea le mai gasiti in Petshopuri) nu sint bune pentru CO2 - gazu' e "agresiv" si le corodeaza.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: