[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Gurami si Molly agresivi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Ionut.1000
Junior member

IP:

Salut.
Acum 2 saptamani mi-am luat cate o pereche de gurami si molly.
Inca de la 2-3 ore dupa ce i-am pus in acvariu unul dintre molly se tot dadea dupa celalalt . Gurami nu aveau treaba, stateau impreuna fara a avea probleme. La cateva zile am vazut ca masculul molly sta tot impreuna cu unul dintre gurami, fara a fi agresivi sau ceva, pur si simplu isi petrec tot timpul impreuna. De cateva zile am observat un alt aspect, gurami care statea cu masculul molly a inceput sa fugareasca celalalt gurami, sperindu-l atat de tare incat celelalt gurami statea tot singur nici nu mai manca, azi era pe punctul de a murii, dar l-am mutat rapid intr-un acvariu mai mic, singur, i-am dat de mancare si acum e mult mai ok, pare sa-si revina.
M-am gandit sa-l tin separat, vreo saptamana pana ,,se pune pe picioare".
Imi puteti da cateva sfaturi, care-ar fi solutia sa fie toti ok in acvariu , fara a se mai stresa?
Oare daca mai cumpar cate o femela de gurami si una de molly as rezolva ceva?
rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Buna,niste detalii ale acvariului ar fi de ajutor.

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
"Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere"
[MSN]
Ionut.1000
Junior member

IP:

acvariu de 60 L cu un filtru hailea internal 400L/ minut.
Ma gandesc sa merg maine sa mai cumpar cate unul din fiecare( un gurami si un molly) dar nu stiu daca se nimereste sa fie femela si daca o sa se rezolve ceva

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: