[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru extern  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
RaduV
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare,
Ce ziceti, e ok un filtru extern Eheim Experience 150 la un acvariu de 70 litri (este recomandat pentru acvarii de cca. 80 litri) ?
Multumesc !
stefanp
Moderator

IP:

Eheim eXperience 150 nu e cumva acelasi cu Eheim 2224?
Daca da, e bun pentru acvariul tau.

Eu am unul de vreo 4 ani, singura problema am avut-o cu rotorul, care a cedat. (s-a crapat magnetul)
Costa vreo 70 de lei unul nou.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

150 este 2222 , am eu ambele , am folosit 1 bucata 150 impreuna cu 1 bucata 2222 la un acvariu de 126 brut si este ok .
Daca tu ai unul de 70 brut care o sa aiba cam 60 net , eu zic ca este ok , are 2 litri de material filtrant care poti sa-l umplii cu eheim substrat pro , matrix sau siporax

Parerea mea
stefanp
Moderator

IP:

Eu, precum ti-am scris si in pm, m-as orienta totusi pe ceva cu 700 lph.
Pentru ca in timp furtunele se colmateaza (mai ales la inceputul "vietii" setupului) si va trebui sa le cureti mai des (fata de unul cu debit mai mare).
Pe cand, cel de 700, il poti domoli din clapeta (desi nu cred ca va fi cazul). Eu am pus la un bazin de 50 de litri, un filtru de 900 lph (bineinteles, avea si un volum mai mare), ca idee (bine, eu am pasarelele mele, nu trebuie sa faci la fel).

In rest, da, ce sa zic, 2 litri de material filtrant de calitate cred ca fac fata cu brio in bazinul tau (evident daca nu il umpli cu pesti si uiti de curatenie).

This message was edited 1 time. Last update was at 19/11/2015 17:02:15

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
skija
Senior member
[Avatar]

IP:

Ce zice stefan despre furtunuri este corect , cel cu furtunuri de 16/22 se colmateaza mult mai greu , daca ai buget ptr un Eheim experience 350 , il recomand , o sa vezi ca filtrul este cel mai important echipament din acvariu

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: