[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o intrebare despre pesti.  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
camy
Unripe member

IP:

am fost la un prieten acasa, si am vazut in camera parintilor, intr-un bol de sticla (foarte frumos), un carasel (de semenea si el foarte frumos). cand am intrebat de cat timp il are, a zis ca de vro 3 ani. ce vreau sa mentionez e ca dimensiunile pestelui sunt foarte mici in comparatie cu presupusa varsta (pestele de lungime cam cat degetul aratator...). e adevarat ca pestii cresc in functie de acvariile in care sunt tinuti? in cazul de fata, carasul a ramas mic din cauza ca si bolul de sticla este mic?

am mai citit cateva postari, si am remarcat ca acesti pesti au nevoie de spatiu (300 litri) dar nu am vazut nimic relatat de acvarii si dimensiunile pestilor.
va multumesc
sasha
Junior member

IP:

da.
dar este chinuit in bolul ala si are durata de viata mai scurta.
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

Hello
Scrie aici ceva despre acvarii si dimensiunile pestilor. E adevarat, de un studiu pe fiecare specie de peste testata cativa ani in diferite acvarii de diferite dimensiuni sa se vada rata de crestere inca nu am auzit dar cu siguranta pestii raman mai mici daca sunt tinuti in acvarii mai mici.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: