Author |
Message |
zgatiuta
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 12:41:20
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
zgatiuta
Junior member
IP:
|
Buna ziua. Sunt nou in acvaristica si am si eu cateva nelamuriri.
Am un bazin de 60x30x35 cu filtru intern pentru 60-100 l dat la maxim cu aerare la fel jumatate de zi, o planta elodea tunsa si replantata pentru a fi mai multe 3 pietre de rau fierte inaninte, nisip am ceva marunt e luat de la cineva, si niste scoici.. Am 3 neoni 2 guppy 3 zebre si 2 thoracatum. Am scris pentru ca de vreo 3 zile le-a aparut la thorcatum niste puncte albe pe corp si nunstiu daca ar putea fi gris sau altceva. Dac mi se raspunde o sa pun si niste poze. Si c alte detalii mai sunt necesare.
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 12:54:57
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Pai pune pozele inainte sa-ti raspundem, sa vedem ce ar putea fi.
Din descriere (puncte), e foarte posibil intr-adevar sa fie gris.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
zgatiuta
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 13:24:44
|
zgatiuta
Junior member
IP:
|
Am pus si o poza de la acvariu darsper sa fie cat de cat clara.
|
|
 |
paradoxx
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 15:16:07
|
paradoxx
Aquamaster
![[Avatar]](/forum/images/avatar/a869dd919b898affa2c1cb86e968ccd4.jpg)
IP:
|
acvariul este dragut,dar scoicile cu siguranta nu au ce cauta acolo,maresc duritatea apei si nu sunt de apa dulce.aerarea aceea de oxigen,iti va pali plantele,pt ca plantele au nevoie de dioxid,ca sa elibereze oxigen,nu invers.scoate scoicile,si pune filtrul sa valureasca suprafata apei,fara bule de aerare,asta daca vrei ca plantele sa iti traiasca.daca vezi ca pestii stau doar la suprafata dupa ce opresti bulele,inseamna ca schimbul de gaze nu e suficient,si astfel pui iar bulele de aer,si scapi de plante.despre tratamente ale grisului,sunt sute de topicuri.
|
Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488 |
|
 |
Shaba
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 15:39:10
|
Shaba
Member
IP:
|
Daca nu ma insel acela este un filtru aquael si poti opri doar bulele din capatul furtunului de aer, si sa indrepti fanta aceea in sus. Cred ca ar fi de ajuns
|
Past Projects: Planted Community Tank 54L
Amber Caves
Present Project:
Bimbi 112L |
|
 |
zgatiuta
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 17:00:07
|
zgatiuta
Junior member
IP:
|
Multumesc mult pentru raspunsuri. Ma gandisem si eu la traba cu scoicile sa le scot da nu eram inca sigur. Asteptam alte pareri. Acum sa va mai spun ceva. La black molly au burta alba, asa i-am luat. E unu mare si unu mic cred ca femela si mascul.(cred ca aici i-am nimerit pereche). Femela avea burta mai mare pana acum 2 zile si acum nu e umflata. Dar nu am vazut nici un pui. Iar intr-o zis am vazut excrementele ca erau cam rosiatice si lungi iar guppy erau mereu in spatele blackului. O sa fac un viedeo mic sa il pun sa vedeti si ceilalti pesti. poate imi spuneti cum sunt mascul sau femela. Cred ca guppy sunt amandoi masculi ca se alearga mereu si se ciondanesc.
|
|
 |
zgatiuta
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 21/05/2015 17:43:33
|
zgatiuta
Junior member
IP:
|
acesta este filmuletul cu acvariul. nu stiu daca se vede la black molly cum are burta. si nu stiu daca este normala culoarea aia. asa a fost de cand am luat-o. am oprit bulele
Filename |
acvariu 1.avi |
Download
|
Description |
No description given |
Filesize |
1417 Kbytes
|
Downloaded: |
4 time(s) |
|
|
 |
zgatiuta
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 22/05/2015 13:13:53
|
zgatiuta
Junior member
IP:
|
Imi puteti spune si mie daca black molly este bolnav sau asa este el de la mama natura. Ce se vede in filmulet
|
|
 |
|