[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
intrebare  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
manex
Member

IP:

am vazut la magazinul de la cercul magic un suport de neon, cu aprindere electronica, daca mai tin bine minte pe la 20 de lei. parca atit era. e facut in china, e de 18w si e f usor, asa ca s-ar preta pentru a fi montat pe capac, fara a-l ingreuna. intrebarea mea este: daca pun un neon , nu stiu, philips, osram.....ceva mai bun pentru plante, o sa mearga asa cum trebuie? mai trebuie sa ii mai pun ceva instalatiei? daca aveti drum pe acolo, va rog sa va uitati la el: e imediat in stinga usii, lipit de ea. nu as vrea sa dau banii de pomana.
[Yahoo!]
mihai20005
Member

IP:

La pretul ala care l-ai spus tu de 20 de lei noi si cu aprindere electronica si cu tot pe el mi se pare cam ieftin si cum ai spus si tu e chinezarie, si chiar daca o sa folosesti tuburi bune nu ti le va aprinde la capacitate maxima. Parerea mea !
[Yahoo!]
manex
Member

IP:

cind zici tot pe el, sper ca nu te referi si la neon. nu are neon. doar suportul. cum imi pot da seama pe loc daca neonul se aprinde al capacitate maxima? sper ca nu e o intrebare prosteasca.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

manex wrote:cum imi pot da seama pe loc daca neonul se aprinde al capacitate maxima? sper ca nu e o intrebare prosteasca.
Nu e prosteasca intrebarea. Iei doua tuburi de neon identice. Unu' il pui pe un balast clasic si celalalt pe suportu' pentru neon pe care vrei sa-l testezi. Daca suportu' e penal, o sa vezi ca tubu' lumineaza slab de tot, mult mai slab decit tubu' de pe balastu' clasic. Da' cum poti face asta inainte de a cumpara jucaria nu mai stiu . Poate daca dai o bere la vinzatoare .

Si eu cred ca ce-ai vazut tu e ceva de proasta calitate . De obicei suporturile astea penale costa vreo 100.000 lei, probabil magazinu' respectiv are adaos mai mare .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: