[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Adio, testoaselor. Bun venit, pestilor!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
claudiu.marin
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Salutare. Incepand de saptamana viitoare testoasele mele o sa aiba un nou stapan (un tip care are iaz), asa ca acvariul lor o sa fie populat cu niste pesti. Ce pesti? Asta vreau sa va intreb pe voi.

Se dau urmatoarele:

Acvariu cu dim 80X50X35, filtru extern Tetratec Ex700 plin cu siporax si roca vulcanica.

Urmeaza sa imi achizitionez o lampa si sa cumpar nisip sau pietris. Avand in vedere decorul, as vrea sa bag niste ciclide cat mai colorate. Problema este urmatoarea: mi-as fi dorit ciclide africane, insa nu cred ca dimensiunile acvariului sunt potrivite. As merge pe apistogramma sau kribensis, dar parca nu ma incanta. Voi ce ma sfatuiti?

Mai jos am atasat o poza cu acvariul (tufa si plantele artificiale au fost scoase).

image
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Don Director, esti bulangist. Cunosc masculul de cand era mic. Inca mai am oul primit de la testoasa ta. N-ai suflet.
In alta ordine de idei, as face un biotop de rau in bazinul ala. Un lemn mai mare care sa iasa din apa, niste lotusi in partea din stanga, mult anubias si bolbitis in dreapta, pe insulita si o familie de H. Lifalili Blue.
Dar hei, poate vorbeste litrul ala de vin pe care l-am baut sa sarbatoresc, sau poate imi plac mie prea mult piticele africane si ma oftic pentru ca pe mine nu ma lasa nevasta sa fac un acvariu mai mare.

PS: ti-am spus ca esti bulangist?

Mama prostilor e mereu gravida!
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

in dimensiunile alea poti pune ceva caeruleus yellow ellectric...sau ceva africane mici ori o pereche americane pitice

This message was edited 1 time. Last update was at 28/04/2015 00:51:05

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

paradoxx wrote:in dimensiunile alea poti pune ceva caeruleus yellow ellectric...
...nu te "lua" dupa persoane carora le plac garsonierele 2 x 2 !
paradoxx wrote:... ori o pereche americane pitice
...de data asta garsoniera 2 x 2 "merge"...

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
claudiu.marin
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Am donat testoasele, asa ca am la dispozitie 3 saptamani sa iau o decizie. Astept si alte propuneri.

Avand in vedere dimensiunile acvariului, ce lampa imi recomandati?

This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2015 14:38:41

claudiu.marin
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Revin cu o noua intrebare. Initial am zis sa pun Jbl sansibar white, insa mi-e frica sa nu fie mult prea strident avand in vedere culoarea decorului. Sa merg pe Jbl sansibar grey? Voi ce culoare credeti ca ar da mai bine?

M-am hotarat sa bag o pereche de Hemichromis Lifalili. Ce pesti ar mai merge?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: