[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mutecs
Junior member

IP:

Salut si bine v-am gasit. Ma numesc Liviu, am 30 de ani si sunt din Galati. Pana acum cateva saptamani nu aveam nici o treaba cu acvaristica. Am mai avut eu niste ganduri asa sa imi iau un acvariu dar era ceva asa... trecator. De curand insa am decis ca ar fi frumos un acvariu in camera, mai ales ca am vazut unele superbe (pe net). Asa ca de vreo 2 saptamani ma tot documentez intens ca sa nu gresesc ceva si sa omor pestisorii. Deocamdata inca nu am acvariul insa cam in maxim doua saptamani ar trebui sa ma pot bucura de el. Va fi un acvariu atipic am inteles... 900 (lungime) x 400 (latime) x 400 (inaltime). Deocamdata va fi echipat cu strictul necesar, iar pe parcurs voi incerca sa imbunatatesc conditiile pestisorilor si plantelor.
Tin sa multumesc inca o data celor care m-au sfatuit pe topicul http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/32705.page si poate o vor mai face in continuare . Chiar daca imi dau seama ca sunt niste intrebari "banale", uneori e bine sa intrebi inainte decat sa iti para rau dupa.
Nu prea ma pricep la compuneri, asa ca daca aveti intrebari va voi raspunde cu cea mai mare placere. (nu de acvaristica pentru ca inca nu stiu ).

In rest... ape limpezi ;).
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit printre noi!

Acvariul nu este unul atipic, ba chiar as zice ca are niste dimensiuni clasice.
Cat despre intrebat, asa este, intotdeauna e mai bine sa intrebi inainte sa dai niste bani sau sa faci ceva, decat sa-ti para rau dupa

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Bine ai venit, dimesiuni ok, la partea cu bucuratul de pestisori recomand si putina rabdare pentru ca si cu adaus de bacterii(biostarter) tot iti trebuie un minim de doua saptamani sa inceapa sa se ciclezeca cilarea de fapt dureaza 4-6 saptamani, se poate pacali putin cu schimb zilnic de apa -la aceeasi temperatura si statuta, pana la 50% din capacitate 9folosesti un conditioner pentru apa recomand biotopol) ,nu e char asa de greu avand in vedere volumul la bazinul tau , eu de curand am facut asta pentru unul de 500 l cu discusi in el
[Email]
mutecs
Junior member

IP:

O sa am rabdare cu ciclatul chiar daca rabdarea nu prea ma caracterizeaza .

Forum Index » Despre noi
Go to: