Salut si bine v-am gasit. Ma numesc Liviu, am 30 de ani si sunt din Galati. Pana acum cateva saptamani nu aveam nici o treaba cu acvaristica. Am mai avut eu niste ganduri asa sa imi iau un acvariu dar era ceva asa... trecator. De curand insa am decis ca ar fi frumos un acvariu in camera, mai ales ca am vazut unele superbe (pe net). Asa ca de vreo 2 saptamani ma tot documentez intens ca sa nu gresesc ceva si sa omor pestisorii. Deocamdata inca nu am acvariul insa cam in maxim doua saptamani ar trebui sa ma pot bucura de el. Va fi un acvariu atipic am inteles... 900 (lungime) x 400 (latime) x 400 (inaltime). Deocamdata va fi echipat cu strictul necesar, iar pe parcurs voi incerca sa imbunatatesc conditiile pestisorilor si plantelor.
Tin sa multumesc inca o data celor care m-au sfatuit pe topicul
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/32705.page si poate o vor mai face in continuare . Chiar daca imi dau seama ca sunt niste intrebari "banale", uneori e bine sa intrebi inainte decat sa iti para rau dupa.
Nu prea ma pricep la compuneri, asa ca daca aveti intrebari va voi raspunde cu cea mai mare placere. (nu de acvaristica pentru ca inca nu stiu

).
In rest... ape limpezi ;).