[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
2 Intrebari  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
NoVa
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutari .
Am si eu 2 intrebari .
De curand am construit un capac din PVC la acvariul meu [ Lungime 100 cm [din care 10 cm intrun capat este ocupat de filtru +pompa+termostat] inaltime 45 cm din care 35 apa utilizabila latime 30 cm] la care am adaugat un neon t8 25W 75 cm lungime, acum si intrebarea
1 : Este posibil ca lumina sa fie prea puternica?? deoarece am observat ca cei 12 neoni stau mai mult la fund decat in jumatatea de sus a acvariului .
2: Am 6 cory panda si asi fi vrut daca se poate sa imi spuna cineva intervalul de hranire daca se poate [ ii hranesc cu tetra wafer mix] poza
[Email] [Yahoo!]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Lumina e insuficienta, nicidecum prea puternica!

My nano reef

[Email]
NoVa
Junior member
[Avatar]

IP:

am apus acest neon deoarece mai am un acvariu cumparat cu capac si are aceiasi lumina .. deci sa inteleg ca nu asta este problema si a-si putea chiar sa maresc puterea lumini?..
[Email] [Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Tuburile T8 nu sunt o alegere buna. Incearca sa folosesti tuburi T5, sunt net superioare si foarte folosite si apreciate in acvaristica.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: