Asa mai vii de acasa
Crede-ma ca iti poti lua niste tepe de la acei "vanzatori", sau nu.
Cel mai frumos este sa creezi un mediu cat mai natural, foarte bine ca ai obsesia pt natural (idem), dar pune-o in practica

cele trei obiecte nu se potrivesc deloc.
Depinde ce planuri de viitor ai, dupa ce vei baga mai multe plante, va trebui sa suplimentezi lumina, vei bricola capacul cu vreo 2-3 neoane. Acum ai un raport de 0,3w/litru, ceea ce este cam putin, citeste despre iluminarea acvariilor, este importanta si specificatia neoanelor.
Bineinteles odata cu venirea plantelor va trebui sa ai o sursa de co2, bomba sau instslatie cu co2 presurizat, butelie. Pe langa asta va trebui sa faci aditie cu fertilizanti lichizi, in masa apei, sau pastile in substrat.
La vara cred ca vei avea probleme cu tempetatura prea mare, nu stiu ce impact are asupra acvariilor mai maricele, eu am unul de 54 litri si ma lovesc de aceasta problema.
Pt racire poti folosi chiller, dar sunt scumpe, sau 2 ventilatoare (de calculator), unul care sa bage aer si unul care sa scoata, eu l-am folosit doar pe cel care scoate, a fost suficient.
Frumoasa ta perdea de aer va trebui scoasa cand vei mai baga plante, bulele de aer scot co2-ul fin apa, care este necesar plantelor, daca filtrul face acelasi lucru, gaseste o solutie, pune un spray bar.
Pe viitor ar fi bine sa-ti iei un filtru extern, sunt mai eficiente pt o filtrare biologica, poti merge cu ambele.
Incearca sa nu te grabesti...