[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema cu o gupa  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
StarXi
Member

IP:

Am 2 gupe in acvariu. Una foarte vivace, la fel si toti ceilalti pesti. Unda din gupe, este foarte lenta, sta in spatele filtrului, aproape de suprafata. Nu mananca mai nimic (tot ce mananca scuipa). Am luat si mancare noua TetraRuby si Tetra Pro. Nimic.

Galeria foto completa.
Galeria locala.
[WWW] [Yahoo!]
cotty
Junior member

IP:

o poza ar ajuta mai mult.Daca nu este batuta de alta femela sigur are ceva boala dar trebuie sa dai mai multe detalii,despre acvariu si poate o poza sunt multzi expertzi pe forum care te pot ajuta.

just interested
[Email]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca are excremente albe si filamentoase atunci are paraziti intestinali.Gasesti remediul la sectiunea boli si tratamente , sau dai un search.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

johnny6600 wrote:Daca are excremente albe si filamentoase atunci are paraziti intestinali.Gasesti remediul la sectiunea boli si tratamente , sau dai un search.

Daca e asa cum spune johnny6600, separ-o si pune metronidazol in apa - dai un Search dupa acest cuvint si vei gasi "reteta" + Bactopur direct pastile.

Dar nu ai dat prea multe detalii. Volum acvariu, numar de pesti, hrana folosita, filtrare, solzi zbirliti, etc.
StarXi
Member

IP:

Bactopur direct nu imi declicleaza acvariul ?

Galeria foto completa.
Galeria locala.
[WWW] [Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

nu chiar ,eu l-am folosit de multe ori si nu mi l-a deciclat.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

StarXi wrote:Bactopur direct nu imi declicleaza acvariul ?

Parca iti spusem sa o separi. Asta inseamna acvariu de carantina, unde nu se tin plante, alti pesti, ci doar un filtru care sa mearga non-stop.
Gepeto
Member
[Avatar]

IP:

StarXi wrote:Bactopur direct nu imi declicleaza acvariul ?

Decat sa risti sa distrugi tot acvariul, mai bine o pui intr-un borcan cu un aerator...oricum, nu face experiente in acvariu pentru o gupa... ;)
Este normal ca tratamentele aplicate pestilor bolnavi sa fie facute intr-un acvariu mic, special pentru asa ceva. Doar in cazul in care este o epidemie in tot acvariul, atunci poti aplica medicatia in el... Dar ai sanse mari sa-l deciclezi...

Salut Prieteni
giostana
Member

IP:

@StarXi
daca te ajuta cu ceva,am pe acasa niste sticla de 4.poti sa o tai si faci repede un acvariu de carantina
[Email]
StarXi
Member

IP:

giostana wrote:@StarXi
daca te ajuta cu ceva,am pe acasa niste sticla de 4.poti sa o tai si faci repede un acvariu de carantina

Multumesc mult. Cred ca am rezolvat cu un recipient mic. Am pus-o la un tratament scurt cu bactapur direct. Pare mai vioaie dupa ce am scos-o.
Multumesc mult pentru ajutor tuturor.

Galeria foto completa.
Galeria locala.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: