[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Site Spare Parts  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

Joined: 01/10/2007 21:59:26
Messages: 1802
Location: Cluj Napoca
IP:
Offline

Pentru ca am vazut un topic deschis cu solicitare spare part la un hranitor Eheim, m-am gandit sa va aduc la cunostiinta pe aceasta cale despre cel mai complet site, din punctul meu de vedere, care comercializeaza spare parts, in special Eheim. Ptr cine nu cunoaste termenul, prin spare part se intelege piesa de schimb....adica, atat de mult doritele garnituri de tot felul, mici rahaturi de plastic ce se rup cand curatam un filtru, mici piesuletecare le ratacim cu diverse ocazii, consumabile (bureti, pasle, etc), adica lucruri marunte dar care ne ard la buza !
E vorba de http://www.aquaristikshop.com/aquaristic-shop.htm ...am dat in urma cu cateva saptamani, vreo 2, o comanda de vreo 240 euro pe acest site ptr 25 piese de schimb si consumabile, din unele modele cate 3-4 seturi...in circa o saptamana am avut absolut totul! Cei mai completi din pct meu de vedere, la acest capitol! In acest fel am "salvat" vreo 4 filtre Eheim care stateau pe dreapta din motive diverse, in special scurgeri.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
 
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com