[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
alge galbene, culoarea mustarului  XML
Forum Index » Alge
Author Message
nzoli
Unripe member
[Avatar]

IP:

In acvariul cu ciclide africane am mai multe pietre ca decor. in mod interesant pe unele dintre pierte s-a depus ceva de culoarea mustarului. doar pe unele. ce fel de alga sa fie si cum scap de ele, ce imi recomandati? specific ca ciclidile cigulesc cu mare placere din aceste alge dar nu este estetic. pietrele lbe au devenit galben, mustar. poate ma ajuta cineva. multumesc.
[Email]
flavius2308
Membru de baza

IP:

nzoli wrote:In acvariul cu ciclide africane am mai multe pietre ca decor. in mod interesant pe unele dintre pierte s-a depus ceva de culoarea mustarului. doar pe unele. ce fel de alga sa fie si cum scap de ele, ce imi recomandati? specific ca ciclidile cigulesc cu mare placere din aceste alge dar nu este estetic. pietrele lbe au devenit galben, mustar. poate ma ajuta cineva. multumesc.

pune si o poza sa vada lumea .
[Email]
catalin_
Senior member
[Avatar]

IP:

Diatomee?

um02122 wrote:
Legat de overflow-ul acela, ia-ti un senzor de apa pentru podea cu un sunet placut, ca sa nu adauge la stresul provocat de apa pe care o sa o ai pe jos la prima inundatie.

elven wrote:Piatra uscata pt un incepator in tainele marinelor este precum un ou Kinder fara surpriza.

Forum Index » Alge
Go to: