[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare tuturor!!!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
dorublack
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Doru, sunt din Bucuresti, sunt pasionat de acvaristica de mic copil, nu trecea duminica sa nu trec prin piata pe la Obor sa nu cheltuiesc banii de buzunar pe cea mai plina gupoaica, sau cea mai mare xiphoroaica care o gaseam la cei ce vindeau pe tarabe in acvarii de 5-6litrii sau borcane de muraturi .deh.. pe vremea lu' ceashca nu gaseai mare lucru.. scalari, zebre, conconusi , caudovidatusi..., pana am dat de o pereche de biocelatumi, eram in al 9/lea cer. am umplut cartierul cu pui de jack dempsey. Dupa 25 de ani m am ubgradat, am reusit sa scot electric blue jack dempsey o varianta mai ciudata de bioceletumi care nu seamana nici la culoare nici la forma si nici la caracter cu varianta clasica. hmm ciudata e genetica asta... si ca sa nu mai trec duminica de duminica in piata Obor, mi am facut eu magazin in piata Obor... maca asa trece saptamana mai repede pentru ca aproape in fiecare zi sunt in piata la Obor
[Yahoo!]
opincarul
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit. Foarte interesanta istoria si foarte frumosi puii de EBJD, i-am vazut weekendul trecut. Imi place sa pierd vremea in fata acvariilor cand merg la cumparaturi in Obor si magazinul tau ma fascineaza. Ar trebui sa faci si un mic acvariu plantat, asa sa iei ochii vizitaretilor.

Mama prostilor e mereu gravida!
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cred ca am sa trec si eu pe la Obor, in amintirea zilelor de altadata... Bun venit!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Despre noi
Go to: