Multumesc pentru aprecieri. Ma straduiesc sa mentin un microclimat cat mai optim, daca tot ii tin captivi intr-un acvariu. Imi place si partea de aquascaping, pana la urma tot im fac o nebunie de min 200 l sa ma joc cum vreau in el. Molly lyra mi-au placut mult, mai ales coada aia. Sunt mancasiosi, sar pe larve ca disperatii. Pestii sunt inca puiet, nu par asa multi, dar o sa creasca. Si mai stau ascunsi printre plante, le place asta.
Pestii i-am luat de la magazin specializat, nu de la petshop generalist. Si sunt multumit de magazin, au pesti sanatosi si foarte multe accesorii faine. Inteleg exagerarile vanzatorului, pana la urma e business si ei trebuie sa faca si bani.
Am o intrebare legata de carbonul lichid. Chiar trebuie sa bag doza zilnica de 1 ml la 30 l de apa, cum recomanda producatorul? Mi se pare ca le administrez si pestilor o doza de carbon de care nu cred ca au nevoie. Daca fac pauza o zi sau doua pe saptamana nu cred ca patesc plantele nimic. Pestii emit si ei CO2, in plus aeratorul baga aer din camera, deci si CO2.
|