[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Apteronotus  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
arnoldx
Member
[Avatar]

IP:

As vrea sa stiu daca are cineva acest peste si ati putea sa imi dati niste informati referitor la el.Am vazut recent intr-un petshop 2 bucati de vreo 10 cm lungime si omul de acolo zicea ca ar fi la 200RON bucata.Este pretul real?
Se pot tine intr-un acvariu de 200L inpreuna cu niste scalari de vreo 4-5 luni+o pereche de scalari maturi+4ancistrusi de vreo 8-10cm?
Pe net am gasit foarte putine informati referitor la ei si as vrea sa stiu mai multe despre ei.
Multumesc anticipat

Cel mai bun medicament antistres este privitul unui acvariu
[Email]
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

200 RON!?!?!? Pfiuuu, mi se pare cam mult! Pai, pe aici atat costa un discus marisor! Trebuie sa fie o greseala... Poate ca omul ala nu se referea la RON, ci la mii de ROL. Asa preturi mari aveti acolo?

Eu nu am avut niciodata acest peste, dar stiu ca e nocturn si se face destul de marisor, ajunge pana la 50 cm (poza mare). Deci are nevoie de minim 200 de litri numai pentru el. Iar la maturitate "culege" cu placere din acvariu pestii mai mici (neoni, guppy, callistusi, ...)
Apropo, am auzit ca e un peste cu proprietati electrice. Banuiesc ca slabe, altfel nu era vandut chiar asa, la liber si neinsotit de cartea "Protectia muncii". Totusi, daca-l cumperi, sa ai grija cum pui mana pe el, ca-mi tot vine-n minte replica aia: "Dorele, ia mai fa, ma: ZZZzzzZZZzzz..."

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
arnoldx
Member
[Avatar]

IP:

LA ce dimensiuni creste am vazut si eu pe net.Referitor la pret omul zicea ca este la un pret cu discusii.Pe net am vazut insa unul de 10-12cm la vreo 9.5euro.

[Email]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am vazut in Obor de cateva ori de vanzare numai ca nu am intrebat pretul.Dar mai mult de 30 ron nu cred ca erau.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
arnoldx
Member
[Avatar]

IP:

Daca cumva mai dati de acest peste nu intrebati si de pret va rog?

Multumesc mult

[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: