[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reset acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Tudor
Member
[Avatar]

IP:

Vreau sa dau un reste la actualul acvariu si sa trec pe un fel de iwagumi. Ca si substrat inert am JBL Manado. Mai am separat vreo cateva kilograme bune de pietris de quartz si ma gandeam sa imping manado inspre spatele acvariului si in fata sa pun pietrisul ala care este mult mai greu. In zona unde o sa fie pietrisul o sa plantez HC iar pe spate, printre pietroaie si crengi o sa ma joc cu blyxa, pogostemon helferi si A. reineckii"mini". Considerati vreo greseala in ceea ce vreau sa intreprind? Va rog sa ma corectati, sa ma sfatuiti sa nu fac vreo tampenie. Mentionez ca am incercat HC in manado si nu s-a prins deloc. Era numai pe deasupra, posibil si din cauza melcilor de substrat.
Uitasem, ca substrat fertil as vrea sa merg pe Dennerle DeponitMix. Am avut Florapol si Aquabasis pana acum si vreau sa incerc o schimbare. Merita?
[Email]
stefanp
Moderator

IP:

Ma tem ca manado ala va veni din spate, in fata...asta daca vrei sa-l pui mai sus fata de pietris.

Eu am avut cuba in manado si a crescut foarte bine.
Dennerle din ce am citit si vazut are un substrat fertil foarte bun.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: