[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mame Overflow  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Lucian
Administrator
[Avatar]

Joined: 20/12/2001 02:00:00
Messages: 6118
Location: Bucuresti
IP:
Offline

In preumblarile mele am intalnit un model de preaplin care prin concept si simplitate mi se pare geniala si ... usor de reprodus DIY. A fost facut de firma Mame Design iar denumirea este cea din denumirea topicului "Mame Overflow".
NU trebuie sa il comparam cu fasolea buclucasa care este un Overflow permanent activ. Aici este vorba despre un overflow simplu care functioneaza in combinatie cu iesirea unui filtru extern sau pompa de sump. Ce aduce in plus este faptul ca se autoamorseaza (atat timp cat functioneaza filtrul).
Pozele atasate cred ca sunt edificatoare referitor la concept. Detalii gasiti aici http://reefbuilders.com/2010/06/07/handon-mame-nano-overflow-lily-pipe-reef-aquariums/ si http://reefbuilders.com/2010/05/06/mame-overflow-for-nano-reef-tanks/
[Thumb - mame-nano-overflow-lily-pipe-3.jpg]

[Thumb - mame-nano-overflow.jpg]

[Thumb - mame-nano-overflow-lily-pipe-4.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 20/08/2013 00:32:36



„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
 
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com