[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ziua!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
adin
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Adin, sunt din Radauti, jud.Suceava si am inceput aventura in acvaristica saptamana trecuta cand am primit un acvariu de 60 litri, cu filtru, incalzitor si 2 neoane. Pus in fata faptului implinit, am citit si eu cat s-a putut de mult despre pestisori, mediu propice, mancare, lumina... Sper sa nu fiu prea "nesuferit" cu intrebarile mele, dar nu am prieteni cu acvarii care m-ar putea ajuta, forumul fiind singura cale de comunicare cu alti iubitori de pesti.
murder
Junior member

IP:

Bine ai venit printre noi! Ai sa gasesti tot suportul si ajutorul de care ai nevoie pe acest forum Mult succes!
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
Vezi ca ti-am separat intrebarea ta si raspunsurile intr-un post nou: Sunt la inceput si am o intrebare.. Alta data, cand ai de pus intrebari, deschizi un topic nou (nu pui intrebari despre bazinul tau in topicul altuia...).

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
borsec
Member
[Avatar]

IP:

bere + liber = relaxare
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: