[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
shrimp story  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 26/11/2011 22:13:12
Messages: 3090
Location: Bucuresti Drumul Taberei
IP:
Offline

Am uitat sa specific: ph apa osmoza = 6.00

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Berea
Membru de baza

Joined: 10/02/2019 02:09:35
Messages: 404
Location: Sibiu
IP:
Offline

scorpionul wrote:Am uitat sa specific: ph apa osmoza = 6.00


Dar pe cutia de kh/gh+ parca scrie ca nu influenteaza ph ul nu?
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

Joined: 26/11/2011 22:13:12
Messages: 3090
Location: Bucuresti Drumul Taberei
IP:
Offline

"Creveti minerale GH / KH + - minerale si oligoelemente
Creveti minerale GH / KH + a fost special conceput pentru prepararea apei neutre pentru acvariu pentru pastrarea si reproducerea crevetilor. Re-mineralizeaza, de exemplu, apa RO, apa de ploaie, apa complet desalinizata etc., crescând duritatea totala (° dGH) si duritatea carbonatului (KH) la un raport de ° dGH / KH: 1.0 / 0.5. În special, crevetii din habitate cu un pH neutru se gasesc foarte bine în apa preparata cu aceasta sare minerala.

Creveti minerale GH / KH + contine toate mineralele importante si oligoelemente care necesita creveti pentru buntstarea lor, o colorare intensiva, o reproducere reusita si o crettere sanatoasa. De asemenea, el promoveaza cresterea plantelor si regenerarea microbiana a substraturilor biologice de filtrare. "



"Bee-creveti Mineraliile GH + au fost dezvoltate în special pentru pastrarea si reproducerea crevetilor de albine, a crevetilor de pastai si a crevetilor de tigru într-un acvariu, pentru a mineraliza apa RO, apa de ploaie, apa complet desalinizata etc. Creste duritatea totala (° dH) influentând duritatea carbonatului (KH). Acest lucru este deosebit de important pentru crevetii proveniti din habitatele de apa moale (raportul dintre KH / ° dH: 0,06 / 1,0).

Bee-Creveti minerale GH +contine toate mineralele importante si oligoelemente care necesita crevetii pentru bunastarea lor, o colorare intensiva, o reproducere reusita si o crestere sanatoasa. De asemenea, el promoveaza cresterea plantelor si regenerarea microbiana a substraturilor biologice de filtrare. Pericolul bacteriilor nocive este redus, deoarece aceste saruri favorizeaza în special cresterea microflorei antagoniste (benefice).

Crevetii de albine GH + minerale nu influenteaza direct pH-ul.
Pentru pastrarea si reproducerea crevetilor de albine, urmariti un pH de sub 7. De îndata ce procesele biologice de biodegradare încep în rezervorul dvs., acest lucru se poate întâmpla singur. Cu toate acestea, daca pH-ul ramâne mai ridicat, duritatea redusa a carbonatului (KH) va permite sa influentati foarte usor pH-ul, de exemplu prin utilizarea de conuri de arin negru sau turba (ambele continând acizi fulvici) sau cu aditivi reductori de pH. "

traducere google de la producator

This message was edited 1 time. Last update was at 08/04/2019 10:44:33


armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Berea
Membru de baza

Joined: 10/02/2019 02:09:35
Messages: 404
Location: Sibiu
IP:
Offline

In concluzie imcercam pe buzunaru nostru
 
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com