[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand filtru Tunze Comline® Filter 3162 si pompa valuri Hydor Koralia Nano  XML
Forum Index » Bursa marina
Author Message
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Deoarece am facut comanda afara de ceva echipamente am luat si un filtru Tunze Comline® Filter 3162. Filtrul este acesta http://www.tunze.com/149.html?&L=1&C=RO&user_tunzeprod_pi1%5Bpredid%5D=-infoxunter067 Pretul recomandat de producator este cel din link adica 69 euro fara transport . Pretul meu este de 60 euro sau echivalentul in lei . Eu nu iau nici un ban pt transport care in mod normal din Germania pana in Romania este de 20 euro. Produsul nu a ajuns inca si va fi nou nout sigilat.

Pompa de valuri Hydor Koralia Nano 900 absolut noua sigilata in cutie .Debit 900 l/ora . Pret 110 lei. Informatii despre pompa aici http://www.hydor.it/en/products/show/28

Prefer sa le vand in Bucuresti dar daca cel care doreste sa il cumpere imi depune banii pe card trimit si in provincie. Pentru provincie transportul nu este inclus.

Cei care doresc produsuele ma pot contacta pe mess id donpisote. Cei care doresc nr de tel sa imi lasa un pm.

Sunt deschis la schimburi cu urmatoarele

- CUC
- Piatra vie de calitate
- LPS

Daca aveti si alte chestii legate de acvaristica marina ma contactati si in functie de ce oferit ne putem intelege.

This message was edited 2 times. Last update was at 26/02/2013 22:42:52

ACVARIUL MEU scape by @fanta
Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Daca ai cumparat de la Tunze ReefPack-ul 250 atunci ai facut-o la cel mai pare pret posibil [vand si cu tva de 24% desi tva-ul german este de 19% - chipurile aplica tva-ul romanesc].

De aici http://www.shop-meeresaquaristik.de/product_info.php?products_id=12030 ai fi iesit cu mult mai ieftin avand in vedere ca skimmerul din set http://www.shop-meeresaquaristik.de/product_info.php?products_id=12027 este 109.99.
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

La ora asta la noi Reefpack ul este vandut de catre o singura firma si este 861 lei.

Vis a vis de pretulrile de afara sunt intr adevar ceva mai mici dar si nemtii au inceput sa faca precum chinezii sau cei de pe ebay in sensul ca iti dau un pret mic si te rup la transport.

Acum legat de filtrul pe care il vand cel mai mic pret de pe net e 56 euro http://www.shop-meeresaquaristik.de/product_info.php?products_id=12028 la care daca adaugi cel putin 20 euro transportul iesi la 76 euro.
Cred ca pretul meu de 60 euro e de bun simt mai ales ca accept si schimburi asa cum am precizat mai sus

This message was edited 1 time. Last update was at 28/02/2013 21:40:11

Gabriel
<'))))<
[Avatar]

IP:

Eu n-am comentat despre cat ai cerut tu pe filtru. Esti liber sa ceri oricat. E o piata libera si sunt putini cumparatori neinformati. Cei ne informati isi merita soarta . Am incercat doar sa-ti spun ca daca ai cumparat de la Tunze te-ai pacalit.

Nu am discutat nici despre preturile de la noi care sunt intr-adevar mari. Sa fiu sincer nu cred ca importatorul Tunze din Brasov a vandut ceva echipamente pana acum sau ca va vinde la preturile pe care le are. Vorbesc de preturi de importator nu de retailer. Dar e problema lor nu a noastra.

Transportul din Germania pana aici este maximum 25 euro pentru 31.50kg pentru echipamente cu dimensiuni ce se incadreaza intre anumite limite. Asa ca daca iti comanzi mai multe produse devine chiar rezonabil avand in vedere ca preturile lor sunt cu mult mai mici decat la noi [pentru orice produs].

Nu in ultimul rand din moment ce ai scris in jurnal ca ti-ai luat skimmer-ul Tunze banuiesc ca nu ai cumparat acest filtru separat din moment ce el se vinde in set cu skimmerul
iar pretul setului este mai mic decat pretul componentelor cumparate separat.

Inca un up de la mine
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Tunze Comline® Filter 3162 pretul scade la 55 euro sau 230 lei.

Schimb cu euphyllia si alti lps.

donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Ramane valabil numai HYDOR CORALIA NANO 900. Pret 110 lei.

donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Se poate inchide . Multumesc.

Forum Index » Bursa marina
Go to: