[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sfat alegere combinatie tuburi JBl  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
akos09
Junior member

IP:

Vreau in viitorul apropiat sa schimb tuburile din acvariu si m am hotarat asupra tuburilor jbl T5 de 742mm si 35w pentru ca mi ar incapea la fix in capac.
Ce sa aleg dintre:
-T5 JBL Solar Color Ultra
-T5 JBL Solar Tropic Ultra
-T5 JBL Solar Natur Ultra
Acvariul e de dimensiunile 80x40x40.M am gandit sa folosesc 3 neoane dintre care unul sa functioneze vre o 4-5 ore sau daca nu full on toate.
Eu as alege 2x solar color ultra 1x solar tropic ultra.
Ce parere si sugestii aveti?

This message was edited 2 times. Last update was at 05/01/2013 19:13:34

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Eu as alege 2xJBL Solar Tropic Ultra pentru ca cei de la JBL le recomanda pentru plante ....... in plus au un CRI de peste 90. Ai putea folosi chiar trei astfel de tuburi daca nu te deranjeaza ca au o lumina cam galbena.

Daca te supara galbenu' poti sa combini doua JBL Solar Tropic Ultra cu un JBL Solar Natur Ultra (are 9.000 K).

Poze: smilie ... Poze cu plante
akos09
Junior member

IP:

Multumesc de idee.
Momentan am culoare cam galbena pt. ca am osram 2x 965 si 3x 830 si parca as vrea o schimbare...
Tinand cont ca voi avea si plante rosii nu ar fi mai ok in urm. fel:primul neon sa fie solar natur ultra,la mijloc solar color ultra si in spate solar tropic ultra.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: