daniel12 wrote:CO2-ul va creste dar treptat. I-am dat drumul week-end-ul asta din cauza lenii de a face reactorul.
Eu l-as aduce mai repede cat mai aproape de optim. Nu inteleg de ce o amani. In bazinul meu am bagat co2-ul inca din primul moment dupa plantare. Iar vietatile le-am aclimatizat dupa.
Si crevetii nu comenteaza nimic.
daniel12 wrote:
Algele sunt "importate".
De ce?
daniel12 wrote:Acum mi-am dat seama ca am prezentat un acvariu cu plante
Cam da...si inca in categoria "Aquascaping" , deci tre' sa prelucrezi putin acvariul. Daca ti-e frica sa insisti cu co2-ul si fertilizantii datorita crevetilor, atunci baga-le plante easy.
daniel12 wrote:
BBA e produsul acestui acvariu. Inca nu am reusit sa-i dau de cap acestei alge. Nu raspunde decat la aplicare locala cu EasyCarbo.
Baga CO2 si un Ph stabil. Grija la curatenie. Si tine plantele multumite.
daniel12 wrote:
Am uitat sa mentionez cei trei Otocinclusi 5-6 Amano (care tin filamentoasa tunsa) si ~10 RCS.
Eu m-as chinui sa scap de filamentoasa. Nu-ti fa griji, au crevetii ce manca. Eventual le dai tu separat.
daniel12 wrote:
Frunzele de Catappa au inceput sa produca ceva ganganii minuscule pe care le-am observat azi cand am facut pozele.
Niste ganganii mici albe, ca niste insecte foarte mici am avut si eu pe vara, cred ca posibil si de la temperatura apei, caci acum vad ca nu mai sunt. Insa intr-un acvariu dedicat crevetilor vei mai avea parte de fel de fel de animalute (ce probabil ar fi mancate de pesti). Grija mare la curatenie.