[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bun venit in tara crevetilor  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2012 14:01:34

stefanp
Moderator

IP:

Si de ce te zgarcesti la co2 daca ai pus plante dintre care unele cam fac mofturi?

Ochiul meu nu prea experimentat ar zice ca unele plante n-o duc chiar bine...drept dovada se intrezaresc si niste alge.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

CO2-ul va creste dar treptat. I-am dat drumul week-end-ul asta din cauza lenii de a face reactorul.

Algele sunt "importate".

Filamentoasa a venit bonus la Anubias si lemne. Acum mi-am dat seama ca am prezentat un acvariu cu plante

BBA e produsul acestui acvariu. Inca nu am reusit sa-i dau de cap acestei alge. Nu raspunde decat la aplicare locala cu EasyCarbo.

Am uitat sa mentionez cei trei Otocinclusi 5-6 Amano (care tin filamentoasa tunsa) si ~10 RCS.

Frunzele de Catappa au inceput sa produca ceva ganganii minuscule pe care le-am observat azi cand am facut pozele.
stefanp
Moderator

IP:

daniel12 wrote:CO2-ul va creste dar treptat. I-am dat drumul week-end-ul asta din cauza lenii de a face reactorul.

Eu l-as aduce mai repede cat mai aproape de optim. Nu inteleg de ce o amani. In bazinul meu am bagat co2-ul inca din primul moment dupa plantare. Iar vietatile le-am aclimatizat dupa.
Si crevetii nu comenteaza nimic.

daniel12 wrote:
Algele sunt "importate".

De ce?

daniel12 wrote:Acum mi-am dat seama ca am prezentat un acvariu cu plante

Cam da...si inca in categoria "Aquascaping" , deci tre' sa prelucrezi putin acvariul. Daca ti-e frica sa insisti cu co2-ul si fertilizantii datorita crevetilor, atunci baga-le plante easy.

daniel12 wrote:
BBA e produsul acestui acvariu. Inca nu am reusit sa-i dau de cap acestei alge. Nu raspunde decat la aplicare locala cu EasyCarbo.

Baga CO2 si un Ph stabil. Grija la curatenie. Si tine plantele multumite.

daniel12 wrote:
Am uitat sa mentionez cei trei Otocinclusi 5-6 Amano (care tin filamentoasa tunsa) si ~10 RCS.

Eu m-as chinui sa scap de filamentoasa. Nu-ti fa griji, au crevetii ce manca. Eventual le dai tu separat.

daniel12 wrote:
Frunzele de Catappa au inceput sa produca ceva ganganii minuscule pe care le-am observat azi cand am facut pozele.

Niste ganganii mici albe, ca niste insecte foarte mici am avut si eu pe vara, cred ca posibil si de la temperatura apei, caci acum vad ca nu mai sunt. Insa intr-un acvariu dedicat crevetilor vei mai avea parte de fel de fel de animalute (ce probabil ar fi mancate de pesti). Grija mare la curatenie.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/10/2012 10:57:47

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

Alga filamentoasa (hair algae) cel putin pentru mine este cea mai pacatoasa, invaziva, rezistenta, nesuferita etc

Nu am putut scapa de ea decat prin sacrificarea mossului si dezinfectarea acvariului si a echipamentelor cu clor.

Ai grija si scapa de ea cat mai repede pana nu se stabileste definitiv.
Imi place ca ai adaugat mossul de fantana!!!

Succes!!!

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2012 14:01:52

merlin21
Member
[Avatar]

IP:

arata interesant perechea de rili.
sper ca si puii sa iasa asemanatori cu parintii si sa obtii o linie cat mai stabila.

totusi, eu as muta ghost shrimpii in alta parte, le place sa mai serveasca pui de neocaridine..
eu pe ai mei nici macar cu amano nu ii mai tin.

Dennerle addiction..
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Nici nu-i baga in seama. Dar le dau zilnic de mancare. Un amestec din nauplii de artemia si un pic de fulgi.

Puii par sa fie ignorati si de Amano si de Ghost. Larvele innotau fara niciun stress si Amano vanzoleau pe langa ele. Nici nu le bagau in seama.
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Frumoase animalute, sa ai spor cu ele sa ne dai si noua. Nu am putut sa nu remarc in acest bazin multitudinea de alge, pare ca ai mai multe tipuri pe acolo. Le folosesti ca hrana la creveti sau iti este greu sa scapi de ele. Am remarcat si faptul ca ai ceva cam multa lumina pentru bazinul acesta cat si spectrul unui neon, putin nepotrivit cred eu.
[ICQ]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: