[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema filtru intern!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
misterbond
Unripe member
[Avatar]

IP:

Va salut prieteni acvaristi! Am o problema cu filtrul intern(HAILEA/200L debit/h nu stiu seria) mereu la schimbul saptamanal de apa trebuie sa îl curat,rezervele la filtru sunt noi! E normal sa se umple de reziduri asa des?mentionez ca nu mai baga aer iar debitul de apa scade! Am un acvariu de 60l neplantat,populat cu 3neoni,2 corydoras si 5 carasi! Le dau multa mancare?îi hranesc dimineata si seara cu granule si fulgi! Va multumesc celor ce ma ajutati cu sfaturi!

Nu lasa pe maine ce poti face azi!
[Yahoo!]
Technics
Member

IP:

In primul rand acvarul tau este suprapopulat,de ex unui caras ii trebuie aprox 40 litri ...
Depinde si cum faci curatenia in acvariu, aspiri substratul (ce substrat ai?) cat le dai de mancare? le dai de mancare langa filtru si acesta aspira din ea.
stefanp
Moderator

IP:

Mancare multa, pesti multi si poate o curatenie nu chiar cum trebuie.
In acvariul ala nu au ce cauta carasi. Iar filtrul e oricum prea mic.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ai un filtru excelent inseamna

Pentru ca sa tii carasii aceia ai nevoie de 200L si 2 canistre externe de volum mare ca sa faca fata la mizeria facuta de ei. Filtrul tau si acvariul sunt extraordinar de SUBDIMENSIONATE. Renunta la carasi si o sa cureti filtrul odata la 2-3 luni.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: