Omul a spus ce a avut de zis, indiferent daca noua ne convine sau nu.
Sincer nu imi place cum pune problema, chiar imi aminteste de un user mai vechi, pe vechiul forum din cate imi aduc eu aminte, miruna, daca nu ma insel care exact la fel punea problema, in sensul ca atunci cand i se atragea atentia ca pentru a depasi acvaristica in genul Tom si Jerry (caras auriu in bol) are nevoie de echipamente, a avut o reactie foarte vehementa, sustinand o idee in genul lui floroiu82. Din pacate acel user a sfarsit banat din cate imi aduc aminte.
Pentru floroiu82, desi nu sunt moderator am citit posturile tale si raspunsurile la ele, mai mult din curiozitate, insa raspunsurile primite sunt pertinente si nicidecum "la misto", poate ca nu te multumesc, dar asta e realitatea. Pe acest forum sunt oameni care au experienta in acvaristica mai mare decat varsta ta, iar daca ei iti spun din experienta una sau alta iar tu consideri altceva, nu ai decat sa faci cum vrei tu, insa de ce ai mai intrebat. In plus de asta, ca sa primesti un raspuns bun, trebuie sa pui o intrebare buna, iar pentru a pune o intrebare buna, trebuie sa te documentezi mai intai.
|