[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
despre acvari sau acvaristi  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
floroiu82
Junior member

IP:

sal.1 .scriu acest topic cu o mare dezamagire despre uni acvaristi de pe acest forum.forumurile in general sun create pt a afla unlele soluti despre problemele intilnite in acel domeniu si a lua la misto uni incepatori.decat sa ii luati la misto pe incepatori mai bn nu le mai raspundeti ca ori cum o faceti degeaba.2.nu toti si permit sa aiba acvari ca la carte(teste ph si alt gen de teste) pt inceput asa ca ar trebui sa le dam sfaturi si cum se poate crea un acvariu cu bani mai putini,eu nu am folosit niciodata nici un test si am un acvariu ok,bine inteles cu schimburi de apa regulate si echipament necesar dar nu de ultima generatie.3.dupa cate se vede pe acest forum mai apar probleme si la MARI CUNOSCATORI AI ACVARISTICI,care folosesc totul ca la carte.desi in concluzi treb sa ii ajutam pe cei cu probleme cu cele mai bn sfaturi si iefti daca se poate nu sa facem misto.acum dupa ce am scris aceste randuri mi-am dat seama ca defapt asa e romanul.
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

Ai scris la suparare mesajul si ai facut multe greseli gramaticale.
Orice incepator este dator sa se documenteze, informatiile de pe forumurile de acvaristica sunt arhisuficiente - iar pentru incepatori chiar exista articole speciale de la A la Z. Nu este corect ca cineva sa astepte mura in gura raspunsuri la intrebari.
Si DA, oricine a avut si va avea probleme in acvariu .... dar cu cat stie mai mult ... va avea probleme mai putine si foarte probabil mai ciudate.
[Email] [Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Omul nu citeste regulamentul... ne oripileaza ochii cu limba "romana" a lui... in locul unde ar fi trebuit sa se prezinte pe el ne prezinta doar frustrarile lui (sa inteleg din asta ca el e doar o suma de frustrari?)... si la sfarsit ne mai spune ca "roman" are un sens peiorativ... Mi-a scapat ceva si nu stiu eu?

Hai sa ne maturizam! Ce ziceti? Macar asa oleaca...

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
pooops
Member
[Avatar]

IP:

Omul a spus ce a avut de zis, indiferent daca noua ne convine sau nu.

Sincer nu imi place cum pune problema, chiar imi aminteste de un user mai vechi, pe vechiul forum din cate imi aduc eu aminte, miruna, daca nu ma insel care exact la fel punea problema, in sensul ca atunci cand i se atragea atentia ca pentru a depasi acvaristica in genul Tom si Jerry (caras auriu in bol) are nevoie de echipamente, a avut o reactie foarte vehementa, sustinand o idee in genul lui floroiu82. Din pacate acel user a sfarsit banat din cate imi aduc aminte.

Pentru floroiu82, desi nu sunt moderator am citit posturile tale si raspunsurile la ele, mai mult din curiozitate, insa raspunsurile primite sunt pertinente si nicidecum "la misto", poate ca nu te multumesc, dar asta e realitatea. Pe acest forum sunt oameni care au experienta in acvaristica mai mare decat varsta ta, iar daca ei iti spun din experienta una sau alta iar tu consideri altceva, nu ai decat sa faci cum vrei tu, insa de ce ai mai intrebat. In plus de asta, ca sa primesti un raspuns bun, trebuie sa pui o intrebare buna, iar pentru a pune o intrebare buna, trebuie sa te documentezi mai intai.

Daca totul e minunat inseamna ca esti deja mort!
[Email] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: