[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Primul marin "calumea"  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
Lucian Jitaru
Membru de baza

IP:

De vermitid am scapat cu bumblebee snails, si de flatworms tot ei cred ca au fost responsabili.
Deci da, va urma un harlequin, daca gasesc pe undeva. Tre sa aranjez sump-ul sa pun steaua si crevetele din display.

De aiptasia m-a pazit Poseidon pana acum, sper s-o faca si pe viitor

Resetul iese din discutie acum, cel putin pana scap de apa dulce si eliberez locul, ca altfel dorm pe pres
[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Si cand ma gandesc, la primul "marin" pe care l-am facut, cand am vazut o asterina m-am udat tot

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
ionut_dt
Senior member

IP:

dan.pavelescu wrote:Si cand ma gandesc, la primul "marin" pe care l-am facut, cand am vazut o asterina m-am udat tot

Si eu ma gandeam, cand o sa fie gata bazinul, cum sa fac/ cumpar/cer moca niste astfel de lighioane.
Dane, parca pe vremea noatra ne bucuram si de lucruri mici...

Ionut Dumitrascu
ionut_dt
Senior member

IP:

Lucian Jitaru wrote:De vermitid am scapat cu bumblebee snails, si de flatworms tot ei cred ca au fost responsabili.
Deci da, va urma un harlequin, daca gasesc pe undeva. Tre sa aranjez sump-ul sa pun steaua si crevetele din display.

De aiptasia m-a pazit Poseidon pana acum, sper s-o faca si pe viitor

Resetul iese din discutie acum, cel putin pana scap de apa dulce si eliberez locul, ca altfel dorm pe pres

Cateodata scapi de daunatori dar si de pradator. Eu cand ma pricopsisem cu aiptasia , mi-am luat un Tomentosus. Dupa ce amancat tot, a sarit din acvariu.

Iar referitor la dormitul pe pres, nu-ti face griji. Te cazam pe timpul iernii la Bucuresti. Doar ca noi n-avem partii de schi, sanius. In cel mai fericit caz, ne distram la lopata.

Ionut Dumitrascu
Lucian Jitaru
Membru de baza

IP:

Salutare din nou

Nu am luat un harlequin, imi este prea mare bataia de cap pentru a pune crevetele de il am (are max 2 cm) si steaua in sump, pentru ca nu am efectiv loc in sump
Asa ca, m-am mancat in coor si am luat un tomini tang , il astept maine la gara, livrarea pe bus de la nenea peti plus alte capete de LPS
O sa pun maine seara niste poze cu toti/toate, sper sa se integreze ok totul

dan.pavelescu si eu m-am "udat" la primul bristle worm, deci esti bine tare cu asterinele

ionut_dt multumesc de oferta, mai trag de pres pe partie daca e cazul , urasc aglomeratia din suflet, si "abia incept" sarbatorile si agitatia in Brasov
[Yahoo!]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Sa fie intr-un ceas cu cuc
E reef safe, e pasnic si mananca alge, asa ca tot la inlaturarea manuala ramai

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Lucian Jitaru
Membru de baza

IP:

dan.pavelescu wrote:Sa fie intr-un ceas cu cuc
E reef safe, e pasnic si mananca alge, asa ca tot la inlaturarea manuala ramai

Apai lucru manual facem toata viata

Sa fie primit, il astept cu mare drag, imi doream fie un angelfish d-asta minion, fie un tang tot minion.
Dupa ce am vazut ce pot face cateva asterine puse pe treaba, imi e frica ce ar face un angelfish pus pe aceeasi treaba
Asa ca merg pe safe, oricum imi "miroase" a upgrade dupa ce scap de bazinul de 570l de apa dulce
[Yahoo!]

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: