IP:
Gasesti la oameni de acolo,nu mai face prostia sa iei din petshopuri din constanta. Daca te intereseaza,am eu 2 numere ale unor tipi ce au de toate. Daca te intereseaza,da.mi un pm sa iti dau nr.le lor de telefon
Salutare!Am revenit cu noutati.Astazi am mers si am cumparat 5 bucati de Cambarellus.3 buc. Cambarellus patzcuarensis orange si 2 buc. Cambarellus puer.Racii au in jur de 3 cm
Paludarium-ul incepe sa prinda viata.Moss-ul incepe sa inverzeasca si sa se prinda de pietre si lemne,plantele incep sa creasca si ele.Am o problema la plantele de supratafa,incep sa se inegreasca din ele.parca putrezesc....nu stiu de ce?
@Lucian: Ti-am editat eu link-urile sa vedem direct imaginile
This message was edited 1 time. Last update was at 10/03/2019 14:54:48
Aseara dupa o saptamana de cand i-am pus in acvariu, i-am vazut iesind dintre pietre.Unul dintre ei are un cleste rupt cred ca sau batut sau cine stie...se vede in film, cel din dreapta.
Frumosi. Daca pierd membre, ii cresc la loc dupa urmatoarea napirlire. Am avut unul care si-a pierdut toate picioarele pe o parte si s-a refacut. Insa nu am reusit sa-i cresc. Am inteles ca au nevoie de un pH mai mare si o duritate forespunzatoare altfel nu mai napirlesc si mor sufocati in exoschelet.
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
Silviu Man wrote:Frumosi. Daca pierd membre, ii cresc la loc dupa urmatoarea napirlire. Am avut unul care si-a pierdut toate picioarele pe o parte si s-a refacut. Insa nu am reusit sa-i cresc. Am inteles ca au nevoie de un pH mai mare si o duritate forespunzatoare altfel nu mai napirlesc si mor sufocati in exoschelet.
Multumesc!Este prima oara cand am acesti raci .Vad ca le merge bine pana acum .Nu sunt pretentiosi la mancare,manaca orie le dau.PH-ul il am undeva la 7-7,5 si duritatea 13