[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Am onoarea sa ma prezint  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Eu folosesc testele JBL.
Din ce am citit, in cazul NO3, cel de la JBL nu e chiar grozav. Poti incerca tetra pe partea asta.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
FLORINO
Member
[Avatar]

IP:

Salutare cum evolueza acvariu au ajuns neoanele si ce ati luat
[Email] [Yahoo!]
addmil
Junior member
[Avatar]

IP:

acvariul evolueaza frumos, e stabil si plantele incep sa creasca
am apelat si la o butelie de codoi 1.5bule/sec
am doua neoane T5 Giesemann Aquaflora unul si celalalt Giesemann Midday (cred)
le-am lasat si pe cele cu care a venit capacul deci 2x24w + 2x18 si am mai adaugat un tub cu leduri - toate astea functioneaza 8 ore pe zi
Filtru Extern JBL Cristal Profi e901 GL (GreenLine) unde am adaugat fata de micromecul cu care vine el alte doua sertare de matrix
acvariul pare complet ciclat (mai astept o saptamana pana sa fiu 100% sigur de ce afirm)
acum ma freaca ideea de a masura diferiti parametrii ai apei
[Email]
FLORINO
Member
[Avatar]

IP:

salutare ma mai tineti minte ati luat moss de la mine cum va mai merge acvariul ceva poze sa vada si ochiul nostru
[Email] [Yahoo!]
addmil
Junior member
[Avatar]

IP:

realizarea imaginilor acvaristice nu sunt (inca) punctul meu forte
acvariul ma incantat si am produs atatea plante incat e o problema sa le donez =))
daca ai drum prin dr taberei esti invitatul meu la o vizionare
[Email]
kazaku
Senior member
[Avatar]

IP:

Imi plac plantatele, sunt superbe si greu de intretinut. Am incercat si eu si m-am lasat pagubas.

0771 496 835 Lucian
addmil
Junior member
[Avatar]

IP:

plantele au cateva necesitati relativ usor de satisfacut
principala conditie este lumina, daca o indeplinesti pe aceasta, ma refer la cantitatea de lumina si spectrul corect (becuri/leduri/neoane de la firme consacrate) restul e folclor
apoi pentru entuziasti mai sunt si alte chitzibusuri vezi fertilizanti si co2
dar peste 50% din plante merg cu o lumina buna si atat, pentru restul de 50% daca pasiune exista exista si posibilitati
[Email]
teddy2k
Senior member
[Avatar]

IP:

Asta-mi aminteste de Razvan si ideile lui.
Mai oameni buni, daca unei plante ii dai lumina multa si buna, trebuie sa-i dai si sa manance, altfel moare.
addmil
Junior member
[Avatar]

IP:

unii dintre noi aveau acvarii pe vremea cand faceam lumina si caldura in acelasi acvariu cu un bec partial scufundat in apa
si totusi acvariul era plin de valisneria, elodeea, cate un echinodorus si cand castigai la loto un anubias
deci atunci habar nu aveam ca se stimuleaza plantele cu CO2 sau ce e ala pps si aveam totusi plante
acum e drept ca avem noi toti si eu de asemenea victorii cu aproape orice plante
am CO2, folosesc fertilizanti!!! dar asta nu inseamna ca cei care au un acvariu mai modest nu pot spera la o planta mai modesta cu investitii minime
daca vrei plante deosebite faci eforturi deosebite asta e de cand lumea si e valabil in orice domeniu zic

This message was edited 2 times. Last update was at 06/05/2014 20:47:21

[Email]

Forum Index » Despre noi
Go to: