[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
micsorare acvariu in inaltime  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Ma abonez si eu la topic.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Atentie mare la curatarea siliconului de pe cant, nu fi lenes si curata tot-tot-tot .......

Lucian wrote:Manual cea mai "ingusta" lama de sticla de 10mm pe care mi-a taiat-o un sticlar meserias si asta dupa ce m-a bombanit si m-a pus sa jur ca o cumpar daca se rupe, a fost de 6cm (lungimea era de 1100mm). S-a chinuit tare sa o "desprinda" pentru ca nu avea priza sa o forteze pe marginea mesei, avand si lungimea mare.

Ciudat geamgiu' respectiv. A meu imi taie fara sa comenteze fisii de 3-3,5-4 cm din geam de 10 mm lungi de 100-150 cm, depinde de nevoi.
De regula si eu reusesc sa tai fisii de 3 cm din geam de 10 mm. "Marele secret" e sa tai prima data o fisie de 6 cm si apoi o despic in doua fisii de 3 cm. Incercarile de a taia o fisie de 3 cm dintr-o bucata lata sint sortite esecului inainte de a incepe .

Poze: smilie ... Poze cu plante
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

pentru cei interesati de acest subiect, asa cum am promis am facut un topic cu toate detaliile in
desfacerea sau demontarea unui acvariu cu fund dublu

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: