[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Set "gradinarit"  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ieri mi-a venit coletul cu setul de foarfece si penseta de la Dupla.
Pareri pro: aspect excelent, finisare ok, inox satinat (ca sa nu-ti straluceasca lumina in ochi cand le folosesti ), foarfeca taie f. bine, penseta calca perfect (dinte langa dinte), lungime 30 cm.
Pareri contra: nu e neaparat ceva contra, dar din cauza ca sunt din inox sunt cam grele ;)

Azi am facut si o comanda pe site-ul med-shop pentru o penseta si un foarfece mai mici de 18 cm tot din inox si cand vor sosi am sa va fac o "recenzie" si pentru ele.
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Technics
Member

IP:

Cat te-a costat fiecare in parte si transportul?
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

CcC wrote:Cat te-a costat fiecare in parte si transportul?

20 lei in cazul setului Dupla (in colet au fost mai multe produse..)

In cazul celor comandate de pe site-ul med-shop nu stiu inca intrucat n-am fost contactat de nimeni de la ei pentru confirmarea comenzii.

Te tin la curent.
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Dupa cum v-am promis sa va tin la curent cu ustensilele cumparate de la www.med-shop.ro, iata:

Dupa o saptamana de la comanda mi-au venit produsele (aici as da o nota mai mica magazinului online deoarece nu sunt atat de saritori la comenzi - poate si valoare comenzii mai mica, nu stiu). Am luat de la ei o foarfeca Metzenbaum (curba, boanta) de 18 cm si o penseta Potts-Smith tot de 18 cm. Am facut aceasta alegere pentru ca cele de la Dupla sunt cam lungi (30 cm) si e cam incomod sa lucri cu ele intr-un nano de 30 litri sau mai putin de exemplu.

Pareri: spre deosebire de setul Dupla care era "satinat" ca lustruire, acestea sunt polishate "oglinda". Iti faci mustata in ele nu alta . Nu stiu daca e un avantaj sau nu, probabil va reflecta fain lumina . Nice and shiny ;)
De taiat foarfeca taie foarte bine.
Penseta calca bine, dinte langa dinte, doar ca varful e mai subtire, cam 2 mm latime. Precizez ca , calcatura se face incepand din varf spre coada, progresiv, in functie de presiunea aplicata. Sper sa nu fie probleme la "stransul" plantei la sadire si sa nu se taie planta in locul de prindere.

Pe foarfece scrie "Japan stainless". A NU se presupune ca sunt facute in Japonia. Sunt facute de Ray Dent in Pakistan

This message was edited 1 time. Last update was at 08/03/2012 13:59:31

[Email] [Yahoo!] [MSN]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

dar ca pret au fost ok?

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Exista si posibilitatea sa strivesti planta daca penseta este mai dura si trebuie sa aplici o tensiune prea mare ca sa o poti prinde, dar nu cred ca o vei taia. Varful este ok, cred eu, penseta mea este aquatic nature si are cam acelasi varf subtire, la fel cu strangere progresiva. Cu timpul te obisnuiesti cu ele si o sa fie ok .
[ICQ]
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

scorpionul wrote:dar ca pret au fost ok?

20 lei forfecuta, 16 lei penseta, 23 lei transportul
[Email] [Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: