Dupa cum v-am promis sa va tin la curent cu ustensilele cumparate de la www.med-shop.ro, iata:
Dupa o saptamana de la comanda mi-au venit produsele (aici as da o nota mai mica magazinului online deoarece nu sunt atat de saritori la comenzi - poate si valoare comenzii mai mica, nu stiu). Am luat de la ei o foarfeca Metzenbaum (curba, boanta) de 18 cm si o penseta Potts-Smith tot de 18 cm. Am facut aceasta alegere pentru ca cele de la Dupla sunt cam lungi (30 cm) si e cam incomod sa lucri cu ele intr-un nano de 30 litri sau mai putin de exemplu.
Pareri: spre deosebire de setul Dupla care era "satinat" ca lustruire, acestea sunt polishate "oglinda". Iti faci mustata in ele nu alta

. Nu stiu daca e un avantaj sau nu, probabil va reflecta fain lumina

. Nice and shiny ;)
De taiat foarfeca taie foarte bine.
Penseta calca bine, dinte langa dinte, doar ca varful e mai subtire, cam 2 mm latime. Precizez ca , calcatura se face incepand din varf spre coada, progresiv, in functie de presiunea aplicata. Sper sa nu fie probleme la "stransul" plantei la sadire si sa nu se taie planta in locul de prindere.
Pe foarfece scrie "Japan stainless". A NU se presupune ca sunt facute in Japonia. Sunt facute de Ray Dent in Pakistan