[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inceputul acvariului meu un Resum-Sm600/82l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
stefanp
Moderator

IP:

Zgaltaie-l si apleaca-l pe toate partile. Posibil sa mai fi ramas aer in canistra.
Verifica imbinarile sa nu trag aer pe undeva.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
adg_gaby
Junior member

IP:

L-am zgaltait si ies bule de aer.
Am sa mai repet treaba asta k bazaitul persista.
Ce imbinari sa verific?? este scufundat pe unde sa traga aer??
stefanp
Moderator

IP:

Ups, n-am fost atent, e filtru intern?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
adg_gaby
Junior member

IP:

am rezolvat problema adica am schimbat filtrul cu un fluval u3 super silent sa vedem daca isi face treaba
NeluC
Unripe member

IP:

adg_gaby wrote:am rezolvat problema adica am schimbat filtrul cu un fluval u3 super silent sa vedem daca isi face treaba

Salut. Cred ca te-ai grabit putin. Cu putina indemanare puteai sa ii reduci zgomotul. Este de la rotor. In partea opusa paletelor, plasticul care fixeaza magnetul trebuie frecat pe smirghel pana ramane cam 1 mm sau mai putin. Trebuie avut grije sa nu se infunde canalul pentru ax. singurul zgomot care ramane este cel facut de apa care trece prin turbina. Este totusi o pumpa relativ puternica care indiferent de ce flux de apa ii dai, ea se invarteste cu aceeasi turatie.
O zi buna tuturor.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: