[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pisicuta  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
FlyingDutch
Member
[Avatar]

IP:

Stimati colegi acvaristi trebuie sa gasesc urgent un camin pt pisica.
Nepotica noastra de 4 luni se va muta cu noi si nu putem tine si pisica.

Pisicuta are 8 ani, este alba cu varful urechilor si cozii negre si o cheama Jasmin.
Are carnet de sanatate.

Poate aveti cunostinte care doresc o pisica.

Pt. mai multe detalii raspund pe PM.

Multumesc.

acvariu 54L
ionutlatcan
Senior member
[Avatar]

IP:

Deparazitati pisica, vaccinati-o si poate sta linistita. Care ar fi motivul pentru care nu pot convietui?
crimson
Member

IP:

ionutlatcan wrote:Deparazitati pisica, vaccinati-o si poate sta linistita. Care ar fi motivul pentru care nu pot convietui?

iti pot da eu unul.... fire de par foarte fine ce sunt capabile sa treaca din alveole in capilare si de acolo mai departe ;) am vaut operatii complexe pentru treaba asta....
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

sau fire de par care pot patrude usor in toate cele trei straturi ale pielii provocand sugarului dureri fara simptome patologice si o diagnosticare foarte greoaie.

Bineinteles ca poate sa aibe si 10 pisici sa nu se intample nenorocirea dar exista cazuri iar pediatrul nu recomanda animale in prezenta sugarilor din acest motiv.

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]
Jolie
Member
[Avatar]

IP:

Nu ma pot abtine de la un comentariu dar se pare ca acea pisicuta a stat la dvs in casa 8 ani DEGEABA daca sunteti in stare sa o dati unui strain ptr ca va vine un bebelus in casa. Pentru asta exista accesorii, nu animale. Sa nu ma luati in nume de rau, voi cauta si eu un doritor.

This message was edited 1 time. Last update was at 20/01/2012 16:18:42

jolie
mitzha
Junior member
[Avatar]

IP:

Jolie wrote:Nu ma pot abtine de la un comentariu dar se pare ca acea pisicuta a stat la dvs in casa 8 ani DEGEABA daca sunteti in stare sa o dati unui strain ptr ca va vine un bebelus in casa. Pentru asta exista accesorii, nu animale. Sa nu ma luati in nume de rau, voi cauta si eu un doritor.

Nici eu nu pot abtine de la un comentariu, cea ce spui tu e ca e la fel de importanta o pisica ca si un bebelus, parerea mea e ca in orice situatie indiferent ca e vorba de caine, pisica sau orice animal care ar putea dauna cresterii normale a unui copil astfel de discutii nu ar trebuii sa aiba loc, e clar ca bebelusul are intaietate.
Referiitor la faptul ca dupa ce au tinut 8 ani pisica se despart asa "usor" de ea :1) nu ai de unde sa stii cat de greu se despart de ea 2) tocmai asta demonstreaza ca tin la ea incercand sa ii gaseasca un alt stapan care sa ii ofere conditii cat mai bune (asta presupunand desigur ca suntem toti rationali si nu consideram nici 1 data ca sanatatea unui copil e mai putin importanta decat sentimentele pisici).

Cine se trezeste de dimineata.....Casca toata ziua
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

Jolie wrote:Nu ma pot abtine de la un comentariu dar se pare ca acea pisicuta a stat la dvs in casa 8 ani DEGEABA daca sunteti in stare sa o dati unui strain ptr ca va vine un bebelus in casa. Pentru asta exista accesorii, nu animale. Sa nu ma luati in nume de rau, voi cauta si eu un doritor.

eu am avut un caz in familie in care s a intamplat lucrul mentionat mai sus de mine cu un fir lung de 6 cm de la un catel sa stagneze ceva timp in talpa sugarului iar disconfortul a fost extrem( plansete pana la lesin, saptamani de spitalizare) pana s a reusit o anamneza in care sa iasa problema.
Sa rezolvat instant dupa ce s a scos firul de par sub o lupa........

Eu am crescut intre animale chiar si in perioada de sugar, strabunica povestindu mi cum ma lasa cu o catea lup in grija in timp ce dormeam si nu am avut problemepatologice, insa din motive necunoscute in era noastra se intampla multe lucruri noi cu imunitatea si nu este de joaca daca pediatrul iti recomanda sa te desparti de animal daca stai la bloc .....zicandu ti clar ca acel animal este un factor de risc asupra noului nascut.
Mai ales daca este alergic nu mai vorbesc.....

This message was edited 1 time. Last update was at 23/01/2012 15:22:27

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu dorim o dezbatere patimasa despre bebelusi si animale, vad ca discutia o ia in aceasta directie si va rog sa va opriti .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Donatii
Go to: