Jolie wrote:Nu ma pot abtine de la un comentariu dar se pare ca acea pisicuta a stat la dvs in casa 8 ani DEGEABA daca sunteti in stare sa o dati unui strain ptr ca va vine un bebelus in casa. Pentru asta exista accesorii, nu animale. Sa nu ma luati in nume de rau, voi cauta si eu un doritor.
eu am avut un caz in familie in care s a intamplat lucrul mentionat mai sus de mine cu un fir lung de 6 cm de la un catel sa stagneze ceva timp in talpa sugarului iar disconfortul a fost extrem( plansete pana la lesin, saptamani de spitalizare) pana s a reusit o anamneza in care sa iasa problema.
Sa rezolvat instant dupa ce s a scos firul de par sub o lupa........
Eu am crescut intre animale chiar si in perioada de sugar, strabunica povestindu mi cum ma lasa cu o catea lup in grija in timp ce dormeam si nu am avut problemepatologice, insa din motive necunoscute in era noastra se intampla multe lucruri noi cu imunitatea si nu este de joaca daca pediatrul iti recomanda sa te desparti de animal daca stai la bloc .....zicandu ti clar ca acel animal este un factor de risc asupra noului nascut.
Mai ales daca este alergic nu mai vorbesc.....