[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Co2 cand si cat?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
fishtecine
Member
[Avatar]

IP:

Exista 2 tabere in care se constituie cei care baga Co2 dar nu au ph controller:

-cei care il opresc noaptea pentru ca plantele nu au nevoie de el
-cei care il tin nonstop dar la debit mai scazut de dragul unei variatii de ph cat mai mica

Cum ma sfatuiti sa fac?

Din trecut
[Email]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Pai eu si cu MAMA NATURA te sfatium asa sa procedezi cum este in natura '; plantele ziua datorita luminii degaja in apa si nu numai ,O2 si seara absorb O2 si deagaja co2 chiar si in natura fluctuatiile de ph sunt destul de mari mai ales cand ploua si nu afecteaza plantele , cu o oarecare experienta poti si in acvariu sa nu ai mari fluctuatii de ph intr-o perioada scurta de timp

Ogar batrin dar.... cu miros fin
mihai20005
Member

IP:

Uite cum fac eu! Cand aprind lumina la pestisori, dau drumul si la codoi, iar noaptea cand o sting, opresc si codoiul. Eu bag codoi in acvariu de putin timp, dar nu am avut momentan decese.
[Yahoo!]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

mihai20005 wrote:Uite cum fac eu! Cand aprind lumina la pestisori, dau drumul si la codoi, iar noaptea cand o sting, opresc si codoiul. Eu bag codoi in acvariu de putin timp, dar nu am avut momentan decese.

Mai era un topic pe aici tot despre asta.. de ce nu-l cauti ?

Si acolo se spunea destul de clar ca ori ai un ph-controller si inchide si deschide ala CO2-u ori il lasi non-stop.

Cauta articolol.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: