[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Imperechere guarami...  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
busted
Junior member
[Avatar]

IP:

Am si eu o nelamurire despre mperecherea la guarami nu prea stiu multe despre acest lucru pentru ca nu am crescut niciodata guarami. Aceasta pereche am primito si as fi interesat sai reproduc. masculul are cam 8 cm si femela 6-7 cm. temperatura de 25 grade... as vrea sa aflu mai multe informatii despre cum se reproduc acesti pesti... ms
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

busted wrote:despre mperecherea la guarami ....... guarami ....... am primito si as fi interesat sai reproduc
Fie iti bati joc de noi smilie , fie n-ai fost niciodata la scoala, fie ai mai putin de 8-9 ani si inca nu v-a predat gramatica. Cum e?
Care e materia ta preferata?

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

busted wrote:Am si eu o nelamurire despre mperecherea la guarami nu prea stiu multe despre acest lucru pentru ca nu am crescut niciodata guarami. Aceasta pereche am primito si as fi interesat sai reproduc. masculul are cam 8 cm si femela 6-7 cm. temperatura de 25 grade... as vrea sa aflu mai multe informatii despre cum se reproduc acesti pesti... ms

Fa bine si cauta pe site ca exista acolo un articol. Si tare ii impartasesc parerea Marelui Alb ca iti bati joc de noi. Inainte de a da submit, n-ar fi rau sa dai prewiew.
busted
Junior member
[Avatar]

IP:

. OK Ok . Nu stiu dc ma considerati toti junior... . Numai pentru ca asa scrie acolo... ei sa stiti ca nu sunt junior... Am 18 ani si imi dau seama ca ma cam luati peste picior din pricina acestui lucru . Si nu ai dreptate faraonule, am 12 clase ... :x . Si recunosc ca sunt si eu vinovat ca nu scriu corect dar asa scriu eu pe forumuri ... va trebui sa va obisnuiti cu ideea ... si totusi va deranjeaza chiar asa tare lucrul acesta... Oameni buni acesta e un seit de ACVARISTCA , nu de gramatica asa ca mai bine veniti si voi cu idei despre acvaristica in loc sami faceti mie observatii ... :p . Oricum am sa scriu corect de acum in colo . pls scuze daca am vb cam urat dar ... se mai intampla. sper sa nu va suarati dar a trebiut sa va spun...

NO COMENT !
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

busted wrote:nu ai dreptate faraonule, am 12 clase ...
Inseamna ca ramine varianta aia "iti bati joc de noi" .......

busted wrote:Si recunosc ca sunt si eu vinovat ca nu scriu corect dar asa scriu eu pe forumuri ... va trebui sa va obisnuiti cu ideea ...
Nu cred ca noi trebuie sa ne adaptam la tine.

busted wrote:sami faceti mie observatii ... :p . Oricum am sa scriu corect de acum in colo .
No comment :paperbag: .......
Nu e vorba de citeva litere inversate sau lipsa - consecinta a grabei, e vorba de greseli uriase, greu de acceptat .

busted wrote:scuze daca am vb cam urat dar ... se mai intampla. sper sa nu va suarati dar a trebiut sa va spun...
Conducerea dictatoriala va hotari .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dan_McTudor
Member
[Avatar]

IP:

MARELE ALB wrote:
busted wrote:nu ai dreptate faraonule, am 12 clase ...
Inseamna ca ramine varianta aia "iti bati joc de noi" .......

busted wrote:Si recunosc ca sunt si eu vinovat ca nu scriu corect dar asa scriu eu pe forumuri ... va trebui sa va obisnuiti cu ideea ...
Nu cred ca noi trebuie sa ne adaptam la tine.

busted wrote:sami faceti mie observatii ... :p . Oricum am sa scriu corect de acum in colo .
No comment :paperbag: .......
Nu e vorba de citeva litere inversate sau lipsa - consecinta a grabei, e vorba de greseli uriase, greu de acceptat .

busted wrote:scuze daca am vb cam urat dar ... se mai intampla. sper sa nu va suarati dar a trebiut sa va spun...
Conducerea dictatoriala va hotari .

Neiertator , "Marele Alb"... Din cate am "mirosit" eu pe acest site, se lasa cu "cartonas rosu"...
[Yahoo!]
betta
Senior member
[Avatar]

IP:

De care gourami ca-s multi?
P.S. Daca semnezi condica de prezenta in 18 vei primi suficiente informatii de la prima mana...
Ar fi util ca la locatie sa adaugi si cartierul/zona in care locuiesti (obicei instituit de mult timp printre timisoreni si alte comunitati acvaristice "mai numeroase").
@Dan_McTudor: Cat de perspicace esti ;) ... pai daca ii spui unuia de exemplu, despre o concentratie... iar el nu dovedeste ca stie nici unde sa puna virgula... ce concentratie crezi ca va rezulta ;) ? Nu-i pacat de pesti?

Traieste ca si când ai muri mâine! Învata ca si când ai trai vesnic!
[Yahoo!]
busted
Junior member
[Avatar]

IP:

sunt guarami albastri, si vrei sa dai si tu mai multe detali despre chestia cu 18 nu am inteles nimic...

Annotated by betta: Cum n-ai inteles ca doar ai postat aici .

NO COMENT !
[Email] [Yahoo!]
betta
Senior member
[Avatar]

IP:

Gourami albastru -Trichogaster trichopterus este un nest builder precum alti pesti labirintici.
Comportamenul lor de reproducere este tipic acestei familii deci nu prea exista secrete ale inmultirii lor.
O cautare pe Google dupa "breeding gouramis" intoarce nu mai putin de 47.000 de pagini da' eu iti recomand (asa cum au facut-o si altii) sa incepi cu http://www.acvariu.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=29 iar daca ai vreo nelamurire specifica poti intreba.

Traieste ca si când ai muri mâine! Învata ca si când ai trai vesnic!
[Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: