Author |
Message |
kutra
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/12/2011 13:56:15
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
kutra
Junior member
IP:
|
Buna !
M-am gandit asa bine si am ajuns la o concluzie sa imi fac o camere(perete) numai cu acvarii de reproducere . As vrea daca pot pana la VARA sa finalizez acesta camer(perete)si de aici deja apar intrebarile mele :
Cati litri trebe sa aive un acvariu
Ce lungime ,latime.?
Cum le pot face sa stea unu peste altul?
Cum pun neon la toare acvatile?
Cum le curat imi trebe o pompa?
Cum am tot timpu apa curata?
Ce rase de pesti pot reproduce?
Cum le filtrez pe toate ?
Si mai am intrebari dar aceste sunt de baza!
Multumesc
|
|
 |
eugen.popp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/12/2011 14:12:37
|
eugen.popp
Senior member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/146997515494cf9ab6ab3b.jpg)
IP:
|
Salut! Imi pare rau sa o spun, dar post-ul tau este iritant!
Nu e nimeni absurd, dar nici nu e posibil ca in 89 de cuvinte sa ai: o camere, camer, trebe, aive, toare, acvatile, trebe, timpu. De punctuatie nu mai are rost sa zic nimic.
Daca mai ai functia edit, poti sa o folosesti cu incredere!
|
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/12/2011 16:38:46
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Din cate tin minte parca abia te-ai apucat de acvaristica...gresesc?
Si vrei sa iti faci crescatorie?
Cam ce specii vrei sa reproduci? Ce stii despre speciile alea?
Din topicul tau a reiesit ca ai extrem de multe de invatat. Mai ai rabdare pana sa te apuci sa inmultesti diverse specii.
De altfel, la cum ai formulat topicul si intrebarile pare-mi-se ca nu ai vreo tangenta inca cu proiectul care te tenteaza acum.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar e spre binele tau (financiar, psihic, timp liber) si spre binele pestilor.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
kutra
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/12/2011 20:08:34
|
kutra
Junior member
IP:
|
In primul rand imi pare rau pentru greselile de ortografie.
Da de acvaristica m-am apucat nu de mult de circa 4-5 ar am mai avut acvarii in trecut ,si cu crescatoria vreau doar sa invat mult mai multe despre anumite specii de pesti si sub nici o forma nu o sa ajung sa ii vand deci crescatoaria vreu sa fie pentru mine .
Deci vreu sa imi fac o mini crescatorie in care as vrea sa reproduc in primul rand vivapari pana o sa invat sa ma specializez si pe alte specii.
Eu as vrea sa fac ciraca 5-6 acvati doar cu pui !
Ceva de genu ca in poza doar ca nu o sa le fac pe toate odata si doar rama si sticla in timp (Financiar)
|
|
 |
Cosmin G
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/12/2011 23:35:26
|
Cosmin G
Member
IP:
|
Nu te opresc din.."drumul" acesta pe care tu l-ai ales.Intreabrea de baza pe care tu trebuie sa ti-o adresezi este...cat de mult sunt dispus si vreau sa investesc in chestia asta.Parerea mea,ceva treptat este de ajutor.Un acvariu acum,....doua,peste o luna inca doua si tot asa.Astfel o sa vezi singur care este limita,iar in legatura cu echipamentele...variaza in functie de bani.
O seara buna si..sper sa reusesti sa-ti implinesti dorinta dar fii constient ca asta o sa dureze ceva timp!
|
Coz007 |
|
 |
kutra
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 08/12/2011 00:06:08
|
kutra
Junior member
IP:
|
Da asa o sa fac dar in primul rand as vrea sa vad cam cati litri are un acvariu pentru puieti si cam cati puieti pot tine in el odata"?
da oricum pina la primavara-vara mai am timp sa ma documentez si sa ma mai experimentez!
Multumsc!
|
|
 |
Porcu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 08/12/2011 15:09:43
|
Porcu
Faraonu'
![[Avatar]](/forum/images/avatar/506111854018ad6fd51f0.jpg)
IP:
|
Eu zic sa incepi de acum cu 2-3 acvarii de vreo 100 litri cu care sa cistigi experienta. La intrebarile pe care le-ai pus se poate raspunde intr-o carte de sute de pagini.
Apuca-te de treaba cu putine acvarii si vei gasi singur raspunsurile.
Ai pus niste intrebari la care nu se poate raspunde: as vrea sa vad cam cati litri are un acvariu pentru puieti si cam cati puieti pot tine in el odata"?. Raspunsu' e diferit in functie de specie. Pune intrebari punctuale, concrete.
|
Poze: ... Poze cu plante |
|
 |
|