[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Substrat ?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
mikey
Junior member

IP:

ce anume sa foloseste de obicei ? nisip+pietris de rau nu?
si cam catde mare sa fie la un acvariu de 80 ? si mai am o problema nu am unde sa-l mut ( este langa geam ) ce pot face cu algele ?
florin_niky
Member
[Avatar]

IP:

Treaba cu substratul este super discutata pe forumul asta asa ca nu mai are rost sa incepem si noi alta.
Ideea este ca daca este prea fin sufoca radacinile plantelor iar daca este prea mare se sifoneaza foarte greu si se murdareste destul de repede.
Daca nu poti sa reamenajezi camera astfel incat sa poti muta acvariul de acolo nu ai decat sa lipesti un colant de culoare inchisa pe spatele si lateralele acvariului in asa fel incat razele soarelui sa nu bata direct in apa.

PS: Incearca niste pietris de la depozitele de la mat de constructii cu granulatia intre 2 si 5 mm. Bineinteles spalat foarte atent.
[Email] [WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

mikey wrote:si cam catde mare sa fie la un acvariu de 80 ? si mai am o problema nu am unde sa-l mut ( este langa geam ) ce pot face cu algele ?
Substratu' poate fi in fata inalt de vreo 4 cm si in spate de vreo 6 cm.
Camera e orientata spre nord? Bate soarele?

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: