Chit ca postul este vechi, nu as vrea sa deschid un topic nou pe tema asta.
Eu sunt dezamagit de pagina principala a site-ului (mambo sau joomla ce-o fi, nici nu m-a interesat sa caut).
E integrata nasol cu forumul, reclamele alea nu stau bine in layout si da impresia de... acvariu plin cu alge de care nu se mai ocupa nimeni.
Am vazut siteuri de acvaristica mult mai eye candy, si parca mi-e ciuda ca aici lucrurile arata cam ca acum 10 ani.
No AJAX, no Web 2.0 eye candy

? No prototype.js / scriptaculous efects, javascript ?
Plus forumul este cam salbatic, no edits ? come on! Toate forumurile au posibilitatea de a limita timpul de edit (sa zicem la 30 de minute) dupa care nu se mai poate.
Si eu am avut o problema (pe forum la mine) cu o useriţă care si-a editat toate posturile si a stricat cam 150 de threaduri. In 2 ore le aveam pe toate inapoi din backup [e drept ca ma descurc cu SQL si PHP]. Am lasat ca oamenii sa-si poata edita posturile timp de o ora si nu s-a vaitat nimeni.
Revenind la acest forum: ca noi venit, cred ca mi-a luat doua zile sa ma prind unde e link-ul de Search. Pentru ca stau f. mult pe net, creieru deja ignora zona de header a paginii sau reclamele. Iar aici Search este scris cu galben pe font galben in zona de header!!
Acord nota 5 pentru asta :p (e nota de trecere ca totusi exista Search).
Pentru niste oameni obsedati cu curatenia si cu conditiile aproape perfecte din acvariu, ar trebui ca si pagina de web sa reflecte aceasta atitudine 'curata'.
Ma ofer sa ajut ca lucrurile sa fie mai frumoase.