[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Propuneri pentru forum si galerie  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Am postat aici pentru ca nu am gasit nici o categorie potrivita pentru astfel de mesaje administrative in forum.

Ce doleante as avea pentru admini in legatura cu forumul: daca nu este prea complicat in a schimba fisierele PHP pentru a adauga in partea superioara a paginii un link catre situl de baza (www.acvariu.ro) atat in forum cat si in galerie. Spre exemplu se poate schimba acel simplu text mare pe care scrie "Acvariu.ro" din partea superioara a paginii cu un link care sa bata spre acel loc.

Asta pentru ca daca cineva doreste sa viziteze galeria din forum, sau sa ajunga in forum din galerie, trebuie sa editeze bara de adrese. Daca ar exista linkul la pagina principala in fiecare pagina (de unde sunt linkuri pentru tot ce exista) s-ar putea face navigarea mai usor, fara a lua mana de pe mouse.

VR

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea
georgian
Member
[Avatar]

IP:

chestia asta am observat-o si eu. subscriu la idee.

acvariul meu <"))))))><
[Email] [Yahoo!]
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Chiar credeati ca nu se va face?
Cu rabdarea treceti marea
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Chit ca postul este vechi, nu as vrea sa deschid un topic nou pe tema asta.

Eu sunt dezamagit de pagina principala a site-ului (mambo sau joomla ce-o fi, nici nu m-a interesat sa caut).
E integrata nasol cu forumul, reclamele alea nu stau bine in layout si da impresia de... acvariu plin cu alge de care nu se mai ocupa nimeni.

Am vazut siteuri de acvaristica mult mai eye candy, si parca mi-e ciuda ca aici lucrurile arata cam ca acum 10 ani.
No AJAX, no Web 2.0 eye candy ? No prototype.js / scriptaculous efects, javascript ?

Plus forumul este cam salbatic, no edits ? come on! Toate forumurile au posibilitatea de a limita timpul de edit (sa zicem la 30 de minute) dupa care nu se mai poate.
Si eu am avut o problema (pe forum la mine) cu o useri&#355;&#259; care si-a editat toate posturile si a stricat cam 150 de threaduri. In 2 ore le aveam pe toate inapoi din backup [e drept ca ma descurc cu SQL si PHP]. Am lasat ca oamenii sa-si poata edita posturile timp de o ora si nu s-a vaitat nimeni.

Revenind la acest forum: ca noi venit, cred ca mi-a luat doua zile sa ma prind unde e link-ul de Search. Pentru ca stau f. mult pe net, creieru deja ignora zona de header a paginii sau reclamele. Iar aici Search este scris cu galben pe font galben in zona de header!!
Acord nota 5 pentru asta :p (e nota de trecere ca totusi exista Search).
Pentru niste oameni obsedati cu curatenia si cu conditiile aproape perfecte din acvariu, ar trebui ca si pagina de web sa reflecte aceasta atitudine 'curata'.

Ma ofer sa ajut ca lucrurile sa fie mai frumoase.
[WWW]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Asa. Ar trebui de asemenea ca pagina principala sa aiba mult mai putine butoane, precum si linkuri evidente catre cele mai bune articole precum si catre posturi.

Ieri parca am vazut un post cu linkuri catre compatibilitatea pestilor. Foarte interesant. Unde e ? Ar trebui sa fie pe pagina principala! Acuma nu mai stau sa caut, fiindca stiind ca functia de cautare da rezultate anapoda, am pus bookmark direct la siteurile initiale cu informatiile.

Oricum oamenii experimentati nu stau pe forum pentru ca sa AFLE chestii, ci pentru ca sa ajute (si intra cand pot) deci lucrurile ar trebui aranjate pentru cei care vin si cauta (incepatorii, sau cei cu probleme).

De asemenea, site-ul nu are "human readable URLs", stiindu-se ca Google prefera acest lucru. Tot caut reviewuri de pesti (incercand sa ma decid ce sa compar pentru borcanul meu, si as vrea sa vad poze categorisite nu dupa egoistul 'acvariul meu', ci dupa categorii de pesti, de la pui pana la maturitate). Sau sfaturi de compatibilitate intre pesti.
Am gasit prin cautari variate o gramada de siteuri de 2 lei, dar care erau mai sus in pagina decat acvariu.ro - insa aici de fapt se gaseste cam tot ce-ar trebui.

Paaaai ?
[WWW]
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Viulian, ai dreptate, asa e cu situl. Headerul ala face uneori greu de citit linkurile care au culori greu de distins fata de fundalul cu acvariul. Eu nu am vrut asa de multe schimbari, decat aceea practica legata de album. Cat despre tehnologii, pe mine nu ma intereseaza deloc asta, atata timp cat aflu informatiile de care am nevoie.

Nu neaparat ca sa iau apararea administratorilor, insa sunt mai de demult pe forum, si daca nu am inteles gresit, oamenii care se ocupa de partea tehnica a forumului o fac in timpul lor liber. Din acest motiv nu pretind tehnologiile altor forumuri. Oricum, ma bucur ca el exista, ca daca nu era, nu stiu ce ma faceam.

Revenind, doleanta mea sta inca in picioare. Vad ca nici cu rabdare galeria nu s-a schimbat , dar ma rog... inteleg motivele.

Si da, a doua doleanta e ceea legata de search. Dar oricum, am observat ca multe situri (inclusiv ale corporatiilor multinationale) au acest "search" destul de ineficient. Asa ca din punctul asta de vedere, nu am pretentii mai mari de la acvariu.ro.

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: