[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor- paraziti in acvariu !!!  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
brutusanf
Member
[Avatar]

IP:

Azi am gasit in acvariu pe langa planarii care nu mai scap de ei si niste alte vietati mici cam de 1 mm albe si ceva care seamana cu un gandacel maroniu. As dori sa-mi spuneti daca stiti ce anume este si cum scap de ei ?
Mai jos aveti o poza, sper sa se vada bine :
[Thumb - IMG_2660.jpg]

[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu scapi de ele. Lasa-le in pace. Cum apar asa si dispar. De inmultit peste limita nu o sa o faca.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
brutusanf
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca am dedus de la ce au aparut, de la salata ramasa in descompunere peste noapte, se hranesc cu ea printre altele .
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu nu hranesc cu legume sau alte verdeturi dar tot am avut la doua din acvarii. Au aparut in cultura de grindal si pe interiorul cutiilor de microviermi. Acum cu scaderea temperaturilor au disparut. Mai vad cate 1- 2 in acvariul cu killie, acolo am plante plutitoare si stau pe frunzele lor.

[Yahoo!]
brutusanf
Member
[Avatar]

IP:

Oare daca am sa cumpar niste ancistrusi si cory am sanse sa dispara cumva datorita lor ?
[Yahoo!]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu. Poate vreun peste din ala care vaneaza cu jet de apa - pentru insectele de deasupra liniei apei si orice peste care are in dieta carnita si se hraneste de la suprafata si sa le vaneze pe cele care "calca" apa.

[Yahoo!]
brutusanf
Member
[Avatar]

IP:

Pai am si in suspensie viermisorii aia in afara de gandaceii aia care stau deasupra apei. Azi am vazut ca au mai disparut, poate cu schimbarile de apa dese am mai scapat de ei. Cred ca au fost miliarde ca de 2 saptamani fac schimb de apa la 2 zile. Omnipur-ul decicleaza filtrele canistre, stie cineva si daca este bun pentru ulceratii ?
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: