[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
alge maro sau alt tip de alge?  XML
Forum Index » Alge
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! am un acvariu Eheim Aqua Pro 80 plus, 126 L, filtru intern Eheim, lumina 2X 18W Silvania Daylight, momentan nu am strans suficienti bani pt o inst de co2 (si nici sa imi fac o bomba de co2 nu sunt priceput ) dar folosesc nicro si macro nutrienti pps pro cam de 9 luni. in timpul caniculei din aceasta vara temp in acvariu a crescut pana la aprox 31 de grade, pana sa iau anumite masuri de a reduce temp din acv multe plante au fost devastate si in acelasi timp mi-a aparut si o alga care se formeaza pe tulpina plantelor si pe frunze. problema este ca nu imi dau seama ce alga este, sau daca chiar este o alga. din ce m-am uitat si pe forum, pare sa fie o alga maro...este ca un puf care se formeaza pe frunze si tulpina dar si pe guta cu care am legat moss-ul de buturuga. va rog sa va uitati la pozele postate si sa va dati cu parerea, va multumesc!
[Thumb - alge3.JPG]

[Thumb - alge.JPG]

[Thumb - alge2.JPG]

[Yahoo!]

Forum Index » Alge
Go to: