[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
intrebare legata de pad-ul de sub acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
djciorby
Junior member

IP:

Salutare tuturor ... am o mica intrebare legata de pad-ul de sub acvariu....ieri am observat ca pad-ul sa lasat un pic in partea stanga a acvariului. Imi imaginez ca e din cauza planeitatii podelei, dar acu ma gandesc daca nu cumva la un moment dat o sa-mi crape fundul acvariului.
Mentionez ca acvariul are 300 L doar apa, plus niste bolovani si nisip.

Astept cu nerabdare parerile voastre.
Va multumesc anticipat.
[WWW]
aco
Member

IP:

Probabil s-a lasat din cauza greutatii din acvariu repartizata neuniform.
Tocmai asta este rolul padului, sa preia aceste diferente de nivel.
Parerea mea e ca poti sta linistit.
[Email] [Yahoo!]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca ai pad de firma dedicat stai linistit dar daca ai improvizat nu e chiar ok.

ACVARIUL MEU scape by @fanta
djciorby
Junior member

IP:

este pad special de acvariu, a fost destul de scumpicel.... acu sunt mult mai linistit, ma cam trecusera niste idei precum fundul o sa se duca...
mersi tuturor pentru raspunsuri, o zi buna.
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Incearca sa bagi sub acvariu un CD sau ceva asemanator, un cutit (ceva rigid si subtire), incearca peste tot si vezi daca reusesti undeva.
Daca reusesti nu-i bine deloc .

Poze: smilie ... Poze cu plante
djciorby
Junior member

IP:

sa bag cd-ul intre pad si acvariu? sau intre pad si birou? intradevar in partea stanga am mai multe pietre mari si mai grele......daca imi intra cd-ul c einseamna si ce se poate intampla?
[WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Inseamna ca colo fundul bazinului sta cam in aer, lucru de nedorit sub nici o forma. Exista riscul craparii acestuia.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

djciorby wrote:sa bag cd-ul intre pad si acvariu? sau intre pad si birou?

Oriunde intra, incearca peste tot .

djciorby
Junior member

IP:

o sa incerc diseara..mersi mult ptr sfat....
[WWW]
djciorby
Junior member

IP:

ok...lucrurile stau cam in felul urmator:
am incercat sa bag un CD pe sub acvariu, prin toate partile, dar nu am reusit deoarece imi strica pad-ul. Acu ma gandesc daca e ok sau daca trebuia sal fortez mai mult.
oricum o sa incerc sa mai scot din pietrele de pe partea stanga, sa vedem daca o se mai lase pe partea dreapta.
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

djciorby wrote:am incercat sa bag un CD pe sub acvariu, prin toate partile, dar nu am reusit deoarece imi strica pad-ul. Acu ma gandesc daca e ok sau daca trebuia sal fortez mai mult.

E bine asa , nu-l forta, daca nu intra cit de cit usor (adica fara sa strici padul) inseamna ca n-ai spatii libere, poti sta linistit.

djciorby
Junior member

IP:

mersi de raspuns...mam usurat acum....oricum o sal testez regulat...just in case..
[WWW]
PsY2005
Junior member
[Avatar]
IP:

Eu am folosit material ( nu stiu exact cum se cheama ) care se pune sub parchetul laminat. Am luat cel mai gros si calculat cat sa-l pun in 2 . Nu am probleme cu acvariul.

=====================================================================================================
"Cand iti aduci aminte de Dumnezeu, inmulteste rugaciunea, ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aminteasca de tine." Sfantul Marcu Ascetul
=====================================================================================================
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Porcu wrote: ... daca nu intra cit de cit usor (adica fara sa strici padul) inseamna ca n-ai spatii libere, poti sta linistit.

maestre Farao', daca intra doar o foaie de hartie pot sta linistit?
sau tb. sa-l dau jos si sa remediez?

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu stiu ce sa zic, depinde de cit e de mare acvariu, de cit e de gros geamu', de cit noroc ai ....... sau n-ai .
Acolo unde intra foaia de hirtie fundu' acvariului sta in aer. E totuna daca intra foaia sau CD-u', tot in aer e.

Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Nu stiu ce sa zic, depinde de cit e de mare acvariu, de cit e de gros geamu', de cit noroc ai ....... sau n-ai .
Acolo unde intra foaia de hirtie fundu' acvariului sta in aer. E totuna daca intra foaia sau CD-u', tot in aer e.

geamul este de 10 mm + intarituri, iar acvariul nu-i decat de 120 L (55 cm coloana)

oricum, o sa-l golesc cat pot si-l dau jos si-i pun un burete din acela pentru parchet, ca polistiren nu pot sa mai pun ca mi-l inalta prea tare si nu mai are loc
chiar si gol are 50 kg, daca-i mai las 15 cm de apa sare bine de 100 kg , sa vad pe unde gasesc un sclav asa voinic - in Egiptul tau Anatic era un fleac sa urci bolovani de sute de kg

This message was edited 1 time. Last update was at 18/07/2011 14:56:47

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: