[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
compatibilitate red cherry  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

va salut! scurt si la obiect: red cherry pot convietuii cu pesti pe care ii am in acvariu: SAE, scalari, neoni, xipho, guppy, sanitari cory si alti 2 sanitari (nu stiu cum se numesc, sunt ca niste serpisori care stau ascunsi prin nisip sau pe sub lemn), in plus in acvariu mai am un melc pomaceea, unul helena si un melc neritine. acvariul este plantat. Va multumesc!

This message was edited 1 time. Last update was at 24/02/2011 19:12:02

[Yahoo!]
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

cred ca sunt incompatibili cu scalarii.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Scalarii se vor delecta cu crevetii. Posibil si xipho si restul pestilor daca nu ai un bazin extrem de bine plantat.

Topic mutat de Dolly - nu se incadreaza la sectiunea Nevertebrate si alge marine
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

daca ar sta si ei printre plante poate nu ar avea probleme, pt ca am vazut ca scalarii stau in fata, nu cred ca i-am vazut niciodata sa se bage printre plante
[Yahoo!]
ozi
Senior member
[Avatar]

IP:

daca ai niste moss sau alte plante care sunt dense (incat sa nu ajunga scalarii la ei) atunci ar trebui sa fie ok. dar in acelasi timp, trebuie sa intelegi ca din cand in cand unul din creveti va fi halit (deci numarul lor va scade cu timpul), iar apoi in cazul tau nu stiu cat de bine se vor putea inmultii pentru ca puii lor vor fi haliti de pestii mai mici.
pe vremuri aveam un acvariu nano, numai cu cherry shrimp, si se inmulteau in nestiire acolo....dar ocazional prindeam cate o gramada si ii aruncam in acvariul mai mare cu plante si cu pesti, unde aveam un exemplar frumos de Apistogramma cacatuoides pe care apoi il vedeam cateodata cu gura pana la urechi plina cu un crevete

This message was edited 2 times. Last update was at 24/02/2011 20:04:30

fuga prin porumb face porcul mai mistret
[Email] [Yahoo!]
lisandram
Member
[Avatar]

IP:

ozi wrote:daca ai niste moss sau alte plante care sunt dense (incat sa nu ajunga scalarii la ei) atunci ar trebui sa fie ok. dar in acelasi timp, trebuie sa intelegi ca din cand in cand unul din creveti va fi halit (deci numarul lor va scade cu timpul), iar apoi in cazul tau nu stiu cat de bine se vor putea inmultii pentru ca puii lor vor fi haliti de pestii mai mici.
pe vremuri aveam un acvariu nano, numai cu cherry shrimp, si se inmulteau in nestiire acolo....dar ocazional prindeam cate o gramada si ii aruncam in acvariul mai mare cu plante si cu pesti, unde aveam un exemplar frumos de Apistogramma cacatuoides pe care apoi il vedeam cateodata cu gura pana la urechi plina cu un crevete

ce sadic esti )))
[Yahoo!]

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: