[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Corry cu probleme.  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Astazi am observat un corry ca se scarpina un pic de substrat si m am uitat mai atent la el si am observat ceva gen ulceratie pe branhie si putin pe langa. Am intrat pe JBL ONLINE HOSPITA dar nu am vazut nimic sa se asemene cu ce are acesta. Am sa pun cateva poze poate identifica problema cineva din cei cu mai multa experineta. Multumesc anticipat.
[Thumb - P1030577-3.jpg]

[Thumb - P1030576-2.jpg]

[Thumb - P1030575-1.jpg]

ACVARIUL MEU scape by @fanta
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bazin carantina si poti sa incerci cu Easy Life Multicura. Cauta produsul pe net sa vezi in ce cazuri este recomandat.
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Multumesc foarte mult DOLLY pentru promptitudine. Se pare ca este un produs cu spectru larg si nu afecteaza filtrarea biologica pentru ca asta imi mai lipsea .

calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

De respirat cum respira? Simetric, cu ambii operculi, sau doar pe unul? Accelerat?
Dupa cum arata zona aceea peri-branhiala, si daca simptomele cresc in amplitudine nu e exclus sa te gandesti si la o Dactilogiroza. dar, daca nu ai bagat nimic nou in acvariu e putin probabil. Se poate sa-si faca de cap o bacteriuta ubicvitara sau eventual un NO3 usor scapat de sub control, care, ambii, pot determina frecatul de substrat si implicit inflamatia respectiva.
Multicura e atractiv ca, spun producatorii, nu decicleaza.

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
donpisote
Senior member
[Avatar]

IP:

Par sa respire normal . Maine cand ies de la serviciu trag o tura pe la reef si cumpar neaparat MULTICULTURA.

Am bagat acum un betisor jbl si zice cam asa

no2 ---0
NO3---25
GH--- >7D
KH---6D
PH --7,2

This message was edited 1 time. Last update was at 06/01/2011 00:57:20

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: