[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Capac din rigips!  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
mihai20005
Member

IP:

De la niste modificari de prin casa mi-au ramas cateva placi de rigips si cum nu am ce face cu ele m-am gandit daca nu cumva as putea face un capac de acvariu. Stiu am mai citit pe acest forum de capac din rigips, dar din altceva nu gasesc aici unde stau eu decat rigips si un fel de pal dar mai gros si s-ar putea sa crape sticla de la greutate. As vrea sa va intreb: daca l-as face din rigips cu ce as putea sa il imbin ? Cu ceva tinte, holsuruburi mai mici cu adezivi. Din acvariul meu nu prea sar stropi de apa ca sa se formeze pe el picaturi si sa putrezeasca asa ca eu cred ca as putea incerca. Astept raspunsuri si indicatii de la voi.
[Yahoo!]
razvan
Membru banat

IP:

mihai20005 wrote: Din acvariul meu nu prea sar stropi de apa ca sa se formeze pe el picaturi si sa putrezeasca asa ca eu cred ca as putea incerca. Astept raspunsuri si indicatii de la voi.

nici sa nu te gindesti. rezistenta lui mecanica este extrem de redusa, chiar daca nu sar stropi, trage umezeala, este greu si se poate sparge oricind.
furnici
Member
[Avatar]

IP:

citeste aici
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?p=12017&highlight=#12017

Visit furnicile!
[WWW] [Yahoo!]
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

mihai20005 wrote:...si un fel de pal dar mai gros si s-ar putea sa crape sticla de la greutate...

Eu iti recomand PANEL-ul. E mai usor si mai aspectuos decat PAL-ul. In plus, se poate impregna cu ulei si se poate lacui in mai multe straturi, pana la impermeabilizare completa.
Rigipsu'... lasa-l! smilie

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: