[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
controlul apa duritate si aciditate  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
andrei2004
Unripe member

IP:

problema e urmatoarea ca nu stiu prea multe despre controlul aciditatii apei si a duritatii ei daca ma puteti ajuta sa gasesc o soltie de control eventual un aparat care sa imi indice valorile si solutii de diminuare a aciditatii am ceva cunostine dar nu sunt sigur de ele (adica sunt doar informatii pe care nu le-am pus in practica ).

pooops
Member
[Avatar]

IP:

Vezi ca sunt niste posturi foarte interesante in zona despre apa a forumului.
La fel sunt si pe vechiul forum.
Documenteaza-te mai intai, si apoi intreaba mai la obiect, ca asa sunt foarte multe de zis

Daca totul e minunat inseamna ca esti deja mort!
[Email] [MSN]
Dalles
Membru banat
[Avatar]

IP:

andrei2004 wrote:...ma puteti ajuta sa gasesc o soltie de control eventual un aparat care sa imi indice valorile si solutii de diminuare a aciditatii...

Gasesti atat solutii de control cat si solutii de diminuare la pet-shopurile de la tine din localitate. Sau din orasele mai mari din apropierea localitatii tale. Daca ajungi la vreunul, intreaba vanzatorii. La atata lucru se pricep si ei.

[url=http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=10593] )\
>((º>
)/[/url]
viviparu'
Senior member

IP:

Se gasesc solutii pentru masurarea PH-ului si a duritatii apei, atat de la Sera cat si de la Tetra, doua firme mari in domeniu. Au prospect in limba romana asa ca nu prea o sa ai probleme.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: