[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutari de la Rosiori  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Flaviusik
Junior member
[Avatar]

IP:

Ma numesc Cazangiu Constantin , sunt din Rosiorii de Vede , Teleorman am 32 ani si am facut un acvariu la cererea fiului meu. Acvariul are 60 l un substrat de pietis si nisip , filtru de apa BOYU SP2500 si 2 filtre de aer cu 4 pietre , neon deasupra , nu am plante in el (deocamdata) decorat cat mai natural. In acvariu am bagat 20 l apa de fantana si cam 35 de la robint si l-am lasat sa merga 24 h fara pesti , m mai pus si 3-4 picaturi de albastru de metil si 2 de violet de gentiana. Apa se vede un pic tulbure cu toate k am mai scos din ea. Am cumparat 4 guppy si 4 xipho 4 zebre 4 sanitari.
Sper sa invat multe lucruri bune de la voi.
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

O mica observatie, daca imi permiti - nu ai respectat Ciclul azotului, care este deosebit de important pentru buna functionare a unui acvariu si pentru sanatatea pestilor. Esti nou in domeniul acvaristicii?

Te-ai grabit cu pestii. Acum, tot ce iti ramine de facut este sa faci zilnic schimburi mici si dese de apa - 10-15% din vol bazinului si sa lasi filtrul sa mearga la maxim non-stop. Iti spun aceste lucruri pentru ca nu am idee daca ai mai avut acvarii pina acum sau nu. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Nu mai pune albastru de metil sau violet de gentiana, pentru ca nu are nici un rost - nu ajuta cu nimic.

Apa de fintina nu se recomanda. Foloseste apa de la robinet, lasata cel putin timp de 24 ore in vase cu deschidere larga sa iasa clorul. Mincare sa le dai foarte putina, o data sau de doua ori pe zi, cit maninca in 2-3 min

Daca mai ai alte intrebari, nu ezita!
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Citeste din ABC-ul acvaristicii si apleaca urechea la cei de pe forum. Ai numai de invatat. Succes!

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.

Forum Index » Despre noi
Go to: