[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
molly ciudat  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
un mic acvarist :)
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut.Ieri am facut si eu curat in acvariu si am pus pestii intro cutie de cam 19 l pana am schimbat apa.Si eu cum ma uitam la ei ce fac acolo,m-am trezit cu un pui de molly pe jos.Cred ca sau luat dupa xipho ca acum cateva sapatamani sa aruncat si masculul.Astept raspunsuri.
LUPmic
Senior member

IP:

E bine ca astepti raspunsuri!!
Cand schimbi apa, sa inteleg ca scoti pestii in alt recipient si scoti toata apa?
Daca faci asa nu e de mirare ca iti sar pestii afara, vor sa se sinucida smilie
[Email] [Yahoo!]
kreatoru
Junior member
[Avatar]

IP:

niciodata nu se scoate TOATA APA !!!!! , doar 30-40 % din apa [ tragi mizeriile de pe fumd cu un furtun ] si reumpli inapoi.....altfel strici biototpul si o sa iti moara pestii intr-o veselie
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

kreatoru wrote: doar 30-40 % din apa

30-40% e deja prea mult. 10-15% e perfect. Mai bine schimburi mici si dese, decit o cantitate mare odata.
kreatoru wrote: ..altfel strici biototpul si o sa iti moara pestii intr-o veselie

Biotop, zici? La ce are el acolo, numai biotop nu e. Poate vrei sa zici ca risca deciclarea bazinului, un soc termic sau de pH - ceea ce e cu totul altceva.
Junior member
[Avatar]

IP:

Ha ha.Mai nu mai faceti caterinca ca asta e ceva serios cum sa se sinucida pestele?Abia stie cum sa manance,dar mi-te sa se sinucida.Si aici e ceva serios,chestia cu biotopu astea le stiu dar apa era mizerabila.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

un mic acvarist wrote:Ha ha.Mai nu mai faceti caterinca ca asta e ceva serios cum sa se sinucida pestele?Abia stie cum sa manance,dar mi-te sa se sinucida.Si aici e ceva serios,chestia cu biotopu astea le stiu dar apa era mizerabila.

Nu ride nimeni ca nu-i de ris. Apa mizerabila - pai cum a ajuns asa? Si mai ales din cauza cui? Nu cumva a proprietarului de drept a bazinului?
Junior member
[Avatar]

IP:

gata mam saturat de siteul asta nu mai intru aici in viata mea
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Aceasta este alegerea ta. Noi doar incercam de ceva timp incoace sa te facem sa intelegi mersul lucrurilor.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

un mic acvarist wrote:gata mam saturat de siteul asta nu mai intru aici in viata mea

De ce te superi asa usor pe noi? Incercam doar sa te invatam si sa te ajutam, nimic mai mult. Nu te-a luat nimeni la misto, nu a facut nimeni caterinca pe seama ta. Daca te razgindesti cu privire la plecatul de pe forum, noi te vom sustine in continuare. Si o sa vezi ca nu ai nimic de pierdut.
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Nene, nene, am mai luat-o si altii razna, de vroiam sa ne lasam dar unii sunt radicali rau si mai ales caposi. Stii cum e chestia asta, micule acvarist, cu supararea ta pe sat... sa-ti (cu cratima, sau liniuta de unire) dau un exemplu personal. E ca si cum nevasta-mea ma roaga sa o iau de undeva cu masina, io sunt de acord, dar pana acolo prind un dop jegos de trafic. Si cand ajung la saraca femeie, intarziind normal, la cine tip? La trafic sau la politie sau la guvernanti? Nicidecum, ci la saraca femeie, ca vezi doamne ”din cauza ta am stat atata in trafic, mai bine nu te luam”. Cam asa si tu, nu NOI ti-am facut ”apa mizerabila” si nici nu ti-am obligat pestii sa sara afara in cap. Inchei aici cu scuze pentru comparatia cam off-topic. Toate cele bune.

This message was edited 2 times. Last update was at 30/09/2010 11:33:44

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
Calin Andrei
Unripe member
[Avatar]

IP:

Salut la toti.Pacat ca pleci,poate aveai si tu niste experienta,si m-ai fi putut ajuta.
[Yahoo!]
kreatoru
Junior member
[Avatar]

IP:

Calin Andrei ...zi cu ce vrei ajutor ...? poate te ajutam noi
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Kreatoru, nu mai ai cu ce il ajuti, intrucat nu mai activeaza in "ograda" noastra. Nici el, nici clona.

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: