[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
INCEPATOR!!!!!!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
clopotel
Member
[Avatar]

IP:

buna...sunt nou si pe forum si in detinerea pestilor de acvariu
deci eu am un acvariu din plastic fara capac de 36 x 19 x 19
si vreau sai mi iau unul mai mare..dar nu gasesc, adica gasesc dar sunt f f f scumpe credeti ca imi pueti spune cum imi pot confectiona eu unul?

si inca ceva...credeti ca e vreo problema daca intr-un acvariu de 36 x 19 x 19 tin 10 pesti?? :

-2 plati(putin mai mari decat o moneda de 50 de bani)
-2 xipho(cred..adica ei sunt cu portocaliu alb si negru si sunt mititei)
-2 negri(unul nu stiu de ce e mai mare si mai gras)
-2 portocalii
-2 zebre

si pe langa acesti pesti in acvariu mai am:
-1 planta artificiala
-2 scoici din acelea mari sub forma de melc
-vreo 3 sau 4 scoici din acelea mici albe
-o piatra ce am gasit-o la mare pe plaja cu multi pori pe ea
-nisip colorat
-1 aparat din ala care subla aer si are si un filtru cu burete

si eu le dau de mancare de 4 ori pe zi(ora 9, ora 13, ora 17, ora 21) mancare fulgi(pe care am faramitat-o eu) cam cat sa se intinda pe jumate din suprafata acvariului (36 x 19)

Acvariul meu: http://www.youtube.com/watch?v=-6uIRAqQ1xE

[Email] [WWW] [Yahoo!]
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

1. nu se poate numi acvariu pentru pesti . In cel mai rau caz acolo poti tine creveti.
2. daca cauti cu atentie cred ca vei gasi aici pe forum cum sa iti confectionezi singur un acvariu. Dar nu ti-as recomanda sa incerci singur sa lipesti unul mare.
3. "acvariul" tau nu este supra populat (este ...... sincer nu am cuvinte...) Tie ti-ar place sa locuiesti cu inca 10 persoane intro camera de 3x2 si acolo sa mancati/dormiti/faceti kk ?
4. scoicile si pietrele calcaroase nu au ce cauta acolo. Nu se potrivesc nici estetic si in plus iti modifica apa.
5. mancarea este enorm de multa. Cat timp rezista apa fara sa se tulbure ? Tu vrei sa ii hranesti sau sa ii ingrasi de craciun?

A. Treceti locatia in profil
B. Doneaza din pestii aia pentru ca altfel ii omori. Noua aici ne plac pestii care misca.
C. Incearca sa modifici titlul topicului. Nu mai creea topicuri cu titluri gen: "INCEPATOR!!!!!!" sau "Helppppp" sau .... . Daca vii si cauti o informatie nu ar fi frumos sa iti dai seama din titlul topicului despre ce este vorba fara a citi 200 de topicuri cu titluri ca acestea?
D. Locul topicului era la coltul incepatorului sau mai bine la sectiunea "Despre noi"
E. Ultimul dar in nici un caz cel din urma : pune mana si citeste de aici "Ghidul incepatorului" si "Ciclul azotului" si in plus de asta incearca sa iti identifici pestii, noi nu te putem ajuta cu nimic daca ne spui doar ca ai un peste portocaliu.
Bafta si ape limpezi

This message was edited 2 times. Last update was at 23/08/2010 19:04:53

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: